Hangi Yazar ?

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü

Hangi yazar?

• Reşat Nuri Güntekin

Kullanılan: 0 0.0%
  • Halit Ziya Uşaklıgil

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Resat Nuri Güntekin cikti :D

Sizin için doğrusunu, en doğrusunu yapmak mühim. Gerisi fasa fiso. Bu yaptığınız şey için bir bedel mi ödediniz ya da kazık mı yediniz. Hiç problem değil. Bin kere aynısı olsa yine aynısı yapardınız. Yapacak bir şey yok, sizin hamurunuz iyi. Bir zaafınız var yine de: Güzele dayanamıyorsunuz. Eh onlar da bu kadar güzel olmasınlar değil mi ca

Reşat Nuri Güntekin çıktı

'' Köprü yapımındaki yolsuzluklara değinirdim. '' :)

Oğuz Atay ha. :o

Sizin için doğrusunu, en doğrusunu yapmak mühim. Gerisi fasa fiso. Bu yaptığınız şey için bir bedel mi ödediniz ya da kazık mı yediniz. Hiç problem değil. Bin kere aynısı olsa yine aynısı yapardınız. Yapacak bir şey yok, sizin hamurunuz iyi. Bir zaafınız var yine de: Güzele dayanamıyorsunuz. Eh onlar da bu kadar güzel olmasınlar değil mi canım :)

:)

"Reşat Nuri Güntekin" Çıktı!
Sizin için doğrusunu, en doğrusunu yapmak mühim. Gerisi fasa fiso. Bu yaptığınız şey için bir bedel mi ödediniz ya da kazık mı yediniz. Hiç problem değil. Bin kere aynısı olsa yine aynısı yapardınız. Yapacak bir şey yok, sizin hamurunuz iyi. Bir zaafınız var yine de: Güzele dayanamıyorsunuz. Eh onlar da bu kadar güzel olmasınlar değil mi canım :)

yusuf atılgan çıktı. bugüne bugün bi iş kadınına da aylak falan dedi. meeh.

Reşat Nuri Güntekin

YAŞAR KEMAL

Sizi tanımlayan tek şey: Emek. Herhangi bir şeyin güzel ya da çirkin olmasına gerek yok Memedim. İşin içinde emek varsa ve ne kadar sermayeden uzaksa yiğidim aslanım, o kadar doğru sizin için. Heh yakaladık kavramı: Doğru! Doğrucu Davut olduğunuz için 9 köyden kovulmanız bile mesele değil. Onuncu köyü buluruz biz de, komaz bize...

Gerçekten beğendim ve aklımdan ve içimden geçen de emek ekseninde birşey çıkmasıydı. =))

cogumuza ayni cikiyor galiba

"Yusuf Atılgan" Çıktı!

53137fe2ecf053563e0000ab.webp

Sizin kadar tembel, sizin kadar aylak, sizin kadar umursamaz bir ademoğlu var mı yeryüzünde merak konusu doğrusu. Ve fakat bu umursamazlık, çok sağlam bir temele dayanıyor. Şu alemde kendinizi adayacağınız herhangi bir nane var mı ki? Ne yazık ki yok. Onun için yatmak, yine yatmak ve dahi yine yatmak en doğrusu. Okurken bile sıkıldıysan, doğru yerdesin Aylak (M)adam.

CriminaL :zuha:

"Yusuf Atılgan" Çıktı!

53137fe2ecf053563e0000ab.webp

Sizin kadar tembel, sizin kadar aylak, sizin kadar umursamaz bir ademoğlu var mı yeryüzünde merak konusu doğrusu. Ve fakat bu umursamazlık, çok sağlam bir temele dayanıyor. Şu alemde kendinizi adayacağınız herhangi bir nane var mı ki? Ne yazık ki yok. Onun için yatmak, yine yatmak ve dahi yine yatmak en doğrusu. Okurken bile sıkıldıysan, doğru yerdesin Aylak (M)adam.

CriminaL :zuha:

Hıımm :dusun:

Yaşar Kemal.

Yusuf Atılgan.
Tembel uyusuk dedi bana..
Neyse ki (m)adam ile aldi gönlümü..

yegenim hepinize yasar kemaller resat nuriler cikarken bana niye hulusi kentmen cikiyor ulan?

"Aziz Nesin" Çıktı!

s-073b40599dc8295388b3c3ed26f613adc2d4f455.jpg

Bazıları espri yapar herkesle beraber güler; bazıları espri yapar sadece kendi güler; bazılarıysa espri yapar kimse gülmez, kendisi bile. Çünkü komik olsun diye yapılmamıştır. Nato kafa nato mermerlere bir maktap sokulmuştur sadece. İşte bu üçüncüsü sizsizniz. Bu dünya yalanın, dolanın, hırsızlığın dünyası. Ve bunları anlatacak kişi de sizsiniz. Bu arada Kral çıplak biliyor musunuz?

Geri