Ahbap
Kızılay
Afad
Umke
Akut ( aktif mi değil mi bilinmiyor)
Hangisi güvenilir.
Kızılay
Afad
Umke
Akut ( aktif mi değil mi bilinmiyor)
Hangisi güvenilir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Doğru yoldasınben PKK ya güveniyorum
Senin kadar değilim. İroni yazayım da şuraya, anlamayanlar olabilir.Doğru yoldasın
Geçti o iş artık pkklı oldun bu milletin hafızasına yerleştinSenin kadar değilim. İroni yazayım da şuraya, anlamayanlar olabilir.
diğer kısmına belirtebilirler.İmam hatip’de seçeneklere koysaydın yosun ismail ile ibadeth bu ülkenin çocukları değil mi
O kadar zeki olduklarını sanmıyorumdiğer kısmına belirtebilirler.
abi spesifik olarak bıyık şekli belirtebilir misin, bende de bıyık var da göt altına gitmiymBıyıklılar, bu yardım hayır hasenat himmet işlerinde çok sabıkalı. Hiç güven vermiyorlar.
Tabi. Badem tabir edilen.abi spesifik olarak bıyık şekli belirtebilir misin, bende de bıyık var da göt altına gitmiym
teşekkür ederim, ben de aynı şekilde düşünmüştüm ancak sizden de duyarak teyit etmek istedim.Tabi. Badem tabir edilen.
Estağfurullah. Ne zaman ihtiyacınız olursa buralarda olacagım. Esenlikler dilerim.teşekkür ederim, ben de aynı şekilde düşünmüştüm ancak sizden de duyarak teyit etmek istedim.