Hangi yara ömür boyu iz bırakır?

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Hiç bir yara izi tamamen geçmez. Çocukluğumdan kalma bir kesiz izim var ve halâ dikkatli bakınca buluyorum.
Askerde birinin göğsünde At nalı izi görmüştüm. Kaburgaları öyle iyileşmiş.
Bir de Boğa danası beni fena hırpalamıştı. O izler de görülüyor. Boynuz izi de geçmiyormuş.

çok fena ofansif espri yapasım vardı da amme hizmeti olarak bir kaç yaralı şarkı listesi verelim;

1. Ferdi Tayfur - Yüreğimde yara var
2. Erşan Kuneri - Ne oldu yaram
3. Cansever - Yara benim
4. Sivaslı Nazo - Yara gibisin
5. Can Kan - Yaranamadım

hayırlı forumlar

listeye bunuda eklesek :d

Ben bu tipsize nasıl bakmışım hissi...

images

Ben bu tipsize nasıl bakmışım hissi...

images
Karpuz değil ki kıçına vurup anlayasın, kavun değil ki koklayıp bilesin.. ama kafasının bombesini ölçmek için her an yanında pergel bulundurman gerek...
Makarna ile ekmek yiyor, aşureye ekmek banıyorsa kaç..
Hislerine değil bilime güven.. kafanın yarı çapı önemli, geometri yanılmaz..
Armut dalda asılsın, Alavarez hanımcığım nasılsın, o kaslı kollarına Akrep Nalan asılsın :)

Karpuz değil ki kıçına vurup anlayasın, kavun değil ki koklayıp bilesin.. ama kafasının bombesini ölçmek için her an yanında pergel bulundurman gerek...
Makarna ile ekmek yiyor, aşureye ekmek banıyorsa kaç..
Hislerine değil bilime güven.. kafanın yarı çapı önemli, geometri yanılmaz..
Armut dalda asılsın, Alavarez hanımcığım nasılsın, o kaslı kollarına Akrep Nalan asılsın :)
Ajsjdjjdjd kafa çapı önemli, bilimin ışığında. Makarna ile ekmek yemek patates kafa belirtisi.
Bu mesajı yine spor salonunda gönderiyorum, tşk.

Ajsjdjjdjd kafa çapı önemli, bilimin ışığında. Makarna ile ekmek yemek patates kafa belirtisi.
Bu mesajı yine spor salonunda gönderiyorum, tşk.
Ne yani spor salonunda varsın diye, bilim konuşmayacağız mı :) daha dur atomun elektron sayısını bulacağız..
Spor salonu çıkışı tiyatro izlemeye, oradan Taksim'e maç kutlamasına, gece dönüşte şırdan dolması yeme.. eve gelince makarna kaşıklayıp uyuyacağız..
Felsefe, sanat, bilim, spor her şey var bizde..
Beni patatesten soğutma, en sevdiğim şey bilirsin.

Ne yani spor salonunda varsın diye, bilim konuşmayacağız mı :) daha dur atomun elektron sayısını bulacağız..
Spor salonu çıkışı tiyatro izlemeye, oradan Taksim'e maç kutlamasına, gece dönüşte şırdan dolması yeme.. eve gelince makarna kaşıklayıp uyuyacağız..
Felsefe, sanat, bilim, spor her şey var bizde..
Beni patatesten soğutma, en sevdiğim şey bilirsin.
Aynen sabahtan akşama kadar onun tipi, bunun kafası/kaşı, kafa ölçüsü derken felsefe konuşmaya vakit kalmadı.:dd

Geri