Hangi üyeyle ölüme giderdin?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@juju nasıl olsa bir daha gelmiyor foruma..onun adını vereyimde yanlış anlaşılma olmasın.!

Hangisiyle bilmiyorum

En son @Aze ile @Karga kavga ederken onları sakinleştirmeye çalışıyordum yıllar önce, sonra birkaç yorum yaptım kendi mini grubumuz içerisinde..
Bir baktım Aze gruptan ayrıldı, yirmi iki saniye geçmişken hop Karga gruptan ayrıldı yazdı.. yine yalnız başıma kalmıştım altmış üçüncü kere grupta.. tabii buraya kadar her şey normal tabii.. sonrasında ne göreyim, ikisinin de foti gitmişti, evet evet ikisi de beni engellemişti ahahah.
Oysa ben karpuz, kavun doğramış yiyordum.. o günden sonra kimseyle ölmeye gitmeme kararı aldım..

En son @Aze ile @Karga kavga ederken onları sakinleştirmeye çalışıyordum yıllar önce, sonra birkaç yorum yaptım kendi mini grubumuz içerisinde..
Bir baktım Aze gruptan ayrıldı, yirmi iki saniye geçmişken hop Karga gruptan ayrıldı yazdı.. yine yalnız başıma kalmıştım altmış üçüncü kere grupta.. tabii buraya kadar her şey normal tabii.. sonrasında ne göreyim, ikisinin de foti gitmişti, evet evet ikisi de beni engellemişti ahahah.
Oysa ben karpuz, kavun doğramış yiyordum.. o günden sonra kimseyle ölmeye gitmeme kararı aldım..
ahahahjjkaskdkdkfsj uzun zamandır engelleşmedik buna çok şaşırıyorum.... Büyüdük galiba.....
-karga gruptan ayrıldı-

@Eru Iluvatar ile giderdim,bu herifle şeytana bile parmak atıp,yerinden edip,tahtına geçeriz inanıyorum buna.Feleğin çemberinden,ölümün de içinden geçeriz.Ama hava sıcak olur oralarda..içecek birkaç şeyle gidelim.

EL DUHANI diyecem ama onunda ipiyle kuyuya inilmez gibi.

Ya şimdi o anda müsait olan kim varsa giderim.
Ama tabi sorarım önce ölüme gidecemde sende gelir misin diye.

Geri