angie
Elmas Üye
Fjksksjat duyalım bakalım
Ne demek duyalım. Biz seni duymadık…
Sen duymasan da olur…Ben duymadım ki....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fjksksjat duyalım bakalım
Sen duymasan da olur…Ben duymadım ki....
Hemen ses kaydı nödösöFjksksj
Sen duymasan da olur…
Ben duymuş da olabilirim eskiden...Fjksksj
Sen duymasan da olur…
foruma yeni mi üye oldun cnm? o kadar türkü şarkı şiir sövgü ettik buralarda...Fjksksj
Sen duymasan da olur…
Yeni üye talebidir....foruma yeni mi üye oldun cnm? o kadar türkü şarkı şiir sövgü ettik buralarda...
Ben seninle yeni huhatam oldum. Ayrıca 2019-20-21 senelerinde aktif değildim. Ses attığını bile görmedim söriforuma yeni mi üye oldun cnm? o kadar türkü şarkı şiir sövgü ettik buralarda...
Bende yoktum o senelerde. Ses kaydı bekliyoruz...Ben seninle yeni huhatam oldum. Ayrıca 2019-20-21 senelerinde aktif değildim. Ses attığını bile görmedim söri
Ellerini semaya aç. Dua et…Bende yoktum o senelerde. Ses kaydı bekliyoruz...
atmadın sallama ben de forumda paylaştığını görmedim...foruma yeni mi üye oldun cnm? o kadar türkü şarkı şiir sövgü ettik buralarda...
Evet bir şiir paylaşsın görelim fjjfjfatmadın sallama ben de forumda paylaştığını görmedim...
aaa doğru evet şarkı söylemişti yıllaaaar önce, unutmuşum onu.....özür.....kargalar yalan söylemez. attı...... hatta ben yenisini talep ettim; güldü, geçti, önemsemedi........... KIRGINIM........
Ben ne alaka ya.....Ve senden bu mesaj....Sadece stock yazmaya çekindin diye algılıyorum...........@Aze ve @Stockholm Sendromu merak ediyorum..
Alakası yok.. sesi duyduk da, tonunu merak ediyorum.. ton önemli tabii, ayrıca bildiğimiz şey değilmiş ton.. ses rengi diye bir şey var..Ben ne alaka ya.....Ve senden bu mesaj....Sadece stock yazmaya çekindin diye algılıyorum...........
Doğru canım konuyu yanlış anladım ben....Alakası yok.. sesi duyduk da, tonunu merak ediyorum.. ton önemli tabii, ayrıca bildiğimiz şey değilmiş ton.. ses rengi diye bir şey var..
Burada ses eğitimi mi vereyim, forum şarkıcı dolu zaten.