Hangi üye tercihin oyununun amacı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ben hep kararsiz kaliyorum. Onu secsem digeri kirilir mi diye. Balik burcu olmak zor, anlayamazsiniz.. ama sevmediklerimde de çat diye yapistiriyorum digerini. Bende kendimi cozemiyorum takilmayin.. dhjd

İki üyeyi toplasan bir sevdiğin üye yapmaz diyin. Daha kırıcı olur ;d

• Kahkaha
Tepkiler: ne
İkisi de yazanları süresiz banlamak lazım. İkisi de ise yazma. Bırak tercih yapacak olan yazsın da az mevzu olsun. Madem ikisi neye yazıyorsun? Konu sana iki seçenekten birine dair tercihte bulun diyor. Bulunmayacaksan yazma. Sinirlendim.
Yabani ile adı yazılmış,yakın olduğu sandığı üye de ikisi demiş siniri bu...nerede görsem tanırım...

İkisi de yazanları süresiz banlamak lazım. İkisi de ise yazma. Bırak tercih yapacak olan yazsın da az mevzu olsun. Madem ikisi neye yazıyorsun? Konu sana iki seçenekten birine dair tercihte bulun diyor. Bulunmayacaksan yazma. Sinirlendim.
Başlığı açıp nöbet tutuyorlar, sen ne diyorsun? Uykusunda seçim yapan ya da hiçbiri / ikisi de yazan bile olabilir.:)

Sevmediği üyenin nicki yazılınca, ışık hızı ile gelenleri çok takdir ediyorum.:)

Bazen de şey yapıyorlar.. kendi nickiyle başkası yazılmış gelip kendini seçiyor… sen bıraksana belki biri gelip seni değilde başkasını yazıcak.. bak ben de sinirlendim…….

Bazen de şey yapıyorlar.. kendi nickiyle başkası yazılmış gelip kendini seçiyor… sen bıraksana belki biri gelip seni değilde başkasını yazıcak.. bak ben de sinirlendim…….
Seçilmeme ihtimalini mi önlüyor acaba?

Ben de yıllar önce birkaç kez kendimi seçmiştim diye hatırlıyorum.:) O zaman da @Leviathan beni eleştirmişti.:)

Geri