Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
takma sen oyununa bakIkiside değil diyince kırılan insanlar var....
Kimseyi sevmek zorunda değiliz saygı duymak zorundayız.
Ben bakıyorumda takılanlar var iştetakma sen oyununa bak![]()
Amannnnn takan taksinBen bakıyorumda takılanlar var işte![]()
Forumda bazı üyelerin taraf belirtmek için kullandığı bir oyun.Bilmiyorum.
Yabani ile adı yazılmış,yakın olduğu sandığı üye de ikisi demiş siniri bu...nerede görsem tanırım...İkisi de yazanları süresiz banlamak lazım. İkisi de ise yazma. Bırak tercih yapacak olan yazsın da az mevzu olsun. Madem ikisi neye yazıyorsun? Konu sana iki seçenekten birine dair tercihte bulun diyor. Bulunmayacaksan yazma. Sinirlendim.
Daha kötü bir senaryo düşündüm, bulamadım….Yabani ile adı yazılmış,yakın olduğu sandığı üye de ikisi demiş siniri bu...nerede görsem tanırım...
Başlığı açıp nöbet tutuyorlar, sen ne diyorsun? Uykusunda seçim yapan ya da hiçbiri / ikisi de yazan bile olabilir.İkisi de yazanları süresiz banlamak lazım. İkisi de ise yazma. Bırak tercih yapacak olan yazsın da az mevzu olsun. Madem ikisi neye yazıyorsun? Konu sana iki seçenekten birine dair tercihte bulun diyor. Bulunmayacaksan yazma. Sinirlendim.
Bazen de şey yapıyorlar.. kendi nickiyle başkası yazılmış gelip kendini seçiyor… sen bıraksana belki biri gelip seni değilde başkasını yazıcak.. bak ben de sinirlendim…….İkisi de yazanları süresiz banlamak lazım. İkisi de ise yazma. Bırak tercih yapacak olan yazsın da az mevzu olsun. Madem ikisi neye yazıyorsun? Konu sana iki seçenekten birine dair tercihte bulun diyor. Bulunmayacaksan yazma. Sinirlendim.
İncitmissin ahahahaİki üyeyi toplasan bir sevdiğin üye yapmaz diyin. Daha kırıcı olur ;d
Seçilmeme ihtimalini mi önlüyor acaba?Bazen de şey yapıyorlar.. kendi nickiyle başkası yazılmış gelip kendini seçiyor… sen bıraksana belki biri gelip seni değilde başkasını yazıcak.. bak ben de sinirlendim…….