Hangi TV kanallarını izliyorsunuz

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XXcl3c.jpeg
[/IMG] arkadaş Tayyip’in yüzünü sesini görmek duymamak için artık çizgi film kanallarına bakıyorum favorim cartoon network sabahtan akşama kadar şunu bunu yaptık milletin beynini uyuşturuyor nerde o eski tv kanalları ..

Evde Tv olmasına maç günleri haricinde açmam. Tv'deki siyasilerin ne dedikleri, dizilerin ne konuda olduğunu çok fazla takip etmiyorum. İzleme durumu olduğunda internet üzerinden dizi izlerim. :)

Eurosport 1-2 ve belgesel kanalları. ( BBC Earth,Animal Planet,History Channel ) başta olmak üzere.normal kanal pek izlemiyorum.

Atv ahaber ve aynı eksen üstündeki kanallar sksj

Halk TV ve Fox Tv'yi günün her saati izlerim baska kanal kesinlikle izlemem.Nerde yalan yanlıs seyy ımmm ne diyordum ben neyse tamam bitti.

Benim bildiğim yanlış ve doru tektir o zaman bu yalanı söyleyenler hangi medya tabii fox ve halk tv gerçekleri öğrenmek İcin sonuna kadar ahaber hem No Pasaran da izliyor vardır bir bildiği slsjs

Sabah kahvaltı ederken ve akşam yemek yerken 20-30 dk anca. Sabahları belgesel izliyorum yoksa da 360'da tekrar dizileri oluyor azar azar bakıyorum vakit geçsin diye. Akşam da haberler Kanal D genelde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri