Hangi Temsilcimiz Daha İleriye Gider?

Konu sahibi son olarak 849 gün önce görüldü

Avrupa'da hangi temsilcimiz daha ileri bir tura geçer?

• Fenerbahçe

Kullanılan: 2 28.6%
  • Beşiktaş

Kullanılan: 3 42.9%
  • Osmanlıspor

Kullanılan: 2 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    7
Malumunuz Avrupa maçlarında üç temsilcimiz kaldı; Fenerbahçe, Beşiktaş, Osmanlıspor. Sizce bu takımlardan hangisi diğerlerinden daha ileri tura geçer?

Osmanlıspor 2 sezon önceki Dnipro gibi bir sürpriz yaparsa şaşırmam. Avrupa Ligi'nde kaliteli bir takım görebiliyor musunuz? Ben göremiyorum. United ite kaka gruptan çıktı. Shakhtar çok ses getirdi fakat çok ileri gidebileceklerini düşünmüyorum. Kupanın favorisi Sevilla var ama papaz her zaman pilav yemez.

Fenerbahçe & Krasnodar
Osmanlıspor & Olympiakos
Beşiktaş & Hapoel Beer Sheva

bu Tur için ;

Bu eşleşmelerde en şanslı takım Beşiktaş.Rakip tecrübesiz,çok gol yiyen ve Beşiktaştan zayıf bir rakip.

Osmanlıspor bu kurada daha şanslı.rakip güçlü olmasına rağmen bu sene performans düşüklüğü var.

Fenerbahçe ise bu üçlü içinde en zor rakiple eşleşti.avrupa tecrübesi olmasada tehlikeli bir takım.çok koşan ama kapalı kutu olan bir takım.tek avantaj o sırada sanırım bu ülkede lig oynanmıyor olabilir.

Osmanlispor cok iyi contra kalkiyor, gol yese bile atmasini biliyor. bu sene ki futbolunu begeniyorum. favorim.

Fenerbahçe & Krasnodar
Osmanlıspor & Olympiakos
Beşiktaş & Hapoel Beer Sheva

bu Tur için ;

Bu eşleşmelerde en şanslı takım Beşiktaş.Rakip tecrübesiz,çok gol yiyen ve Beşiktaştan zayıf bir rakip.

Osmanlıspor bu kurada daha şanslı.rakip güçlü olmasına rağmen bu sene performans düşüklüğü var.

Fenerbahçe ise bu üçlü içinde en zor rakiple eşleşti.avrupa tecrübesi olmasada tehlikeli bir takım.çok koşan ama kapalı kutu olan bir takım.tek avantaj o sırada sanırım bu ülkede lig oynanmıyor olabilir.

İlk maçlar itibariyle analizlerim çok isabetli :cici::cici::cici:

Geri