Hangi Telefon Markası Güzel

• Kullanıcı Alaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1943 gün önce görüldü
Arkadaşlar telefonumu değiştireceğim,
Nokia Lumia,Sony XPERİA Z,Samsung s3 mini,Lg
Hangisini önerirsiniz?
Açıkcası ben samsungtan baska telefon kullanmadım,bir kere nokia kullanmıştım o da dokunmatikti ve berbattı.

Ve nokia lumia kullanan varsa; işletim sistemi android mi?Bana detaylı bilgi verir misiniz Lumia hakkında?

Samsung s3 mini tavsiye ederim çift çekirdek android ve isteyebilecegin tüm özelliklere sahip. S3'ün mini hali kamerası da süper hem zarif hem de fiyatı oldukça iyi.

Nokia Lumialar abdroid değil windows işletim sistemi kullanıyor. Arkadasimda vardı kendiliğinden kapanıyor açılmıyor begenmedim. Ama yeni modellere android gelecek diye duymuştum.

En iyisi samsung s3 mini. Ben de samsung galaxy ace kullanıyorum çok çok iyi bence. Bildiginden şaşma samsungu al.

Lumia'da ben de kararsız kalmıştım.Benim telefonum galaxy young.Ve pişman oldum aldığıma 1senedir kullanıyorum yaklaşık 1buçuk aydır kapanıyor kendi kendine,donuyor vs vs..
Sanırım s3 mini alıcam.Trend var birde s3 ile aynı.
-bütçe kısıtlıda o yüzden düşürerek bakmak zorunda kalıyorum.

Samsung öneriyorum bende. Galaxy Ace kullanıyorum ve memnunum. Ama S3 alacağım bende. Nokia Lumia alan tanıdıklarım pişman oldular hep.

Umarım alır dönerim s3 mini.
Gönlüm s3'den yana ama bütçe o kadar kısıtlı ki :/

Abim telefoncu kendisine Lumia yı sorduğumda beş para etmez demişti s3 mini daha iyi umarım onu alırsın. :)

S3 mini alacaktım ben galaxy ace alırken ama adamın ağzına baktım almadım. Çok pisman oldum. Gittigidiyor ya da hepsiburda.com'a bak orada çok uygun fiyatlar. Ben burda 750-800'e sorarken S3 mini orada 650 idi. Arkdas netten aldı gittigidiyordan.

Netten telefon almayın sakın sonra uğraşır durursunuz.
Ben şahsen netten aldığım için söylüyorum bunu da.
Netten aldığın telefonların hepsi distribütör garantili.

Ben Sony kullanıyorum yıllardır. Çok sağlam telefondur. Görüntü kalitesi ses kalitesi diğer telefonlara göre çok çok iyi. Z nin fiyatı biraz fazla ama Xperia nın diğer serilerinide araştırabilirsin. Samsung yeni modeller çıkartacak 3. çeyrekte. Pişman olma derim yada biraz daha bekle. Lumia yengem aldı ama hiç memnun değil. Bende çok beğenmedim açıkcası. Ve 1.5 aylık telefon olmasına rağmen donmaya kendi kendine kapanmaya başladı.

Son Xperia P var Sony Xperia İon var bu telefonlara da bir göz at istersen (:

Her ne kadar Sony Xperia Z ile ilgili övgüler duysamda, Samsung s3 mini diyorum. Kullandığım ve memnun olduğum bi firma Samsung.

Ben Nokia Lumia 920 kullaniyorum ve çok memnunum.
Daha satili degilken begenmistim, aylarca bekledim ve bekledigime degdi.
Harika fotograf çekiyor ve Windows isletim sistemi (android degil)
Cok guzel diyebilirim ama yine de sen bilirsin tabi ki. :)

2 Aya yakındır S4 kullanıyorum. Ben de kullanan arkadaşlarımın tavsiyesi ile almıştım. Iphone ve Samsung arasında çok gittim geldim. Ama en sonunda en olumlu tavsiyelerle Samsung aldım. S3 Mini'yi tavsiye ederim bende. Memnun kalırsın umarım :)

Samsung telefon bana uymadı. Galaxy kullanıyordum ama pişman oldum değildirdim.
Lg L7 kullanıyorum şimdi.. Sevgilimde Lg L9 3D Smart kullanıyor ikimizde çok çok memnunuz ;)
Tavsiye ederiz ..

Oyy,herkese tek tek teşekkür ederim ve ekleyerek;
''Netten lütfen telefon almayın KVK ve TELPA onaylı değil o ürünler.''Dün sattığım Samsung young telefonum gittigidiyordandı spot ürünü olarak vermişler,hiçbir şeyi orjinal değil yani.
Ben yaptım siz yapmayın..

Telefonu almış bulundum dün; ''Gm Discovery'' bütün özellikleri samsung gibi,kamerası özellikle harika.
Her yere sordum onayları güzel yorumları aldım ve discoveriy'e karar kılmış oldum.
Hayırlı olsun :p

Teşekkür ederim ki,almak isteyen olursa öneririm (:
Bildiğiniz samsung,beni en çok etkileyen ekran büyüklüğü olduğu için s3 miniden vazgeçirtti.

Geri