ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Görsel ataydin iyiydi israf çok ayakkabın var 🧐Nerede giyiyorum mesela?
Sürtmelere giderken genelde Nike Air, Adidas Campus, Vans Oldskool
Çalışırken Adidas Terrex
Halı saha da Nike Mercurial
Basketbolda Jordan Max Aura
(Toom on çok sonon morko oyokkobon vor)
6 çift ayakkabım var ya…Görsel ataydin iyiydi israf çok ayakkabın var 🧐
Ya düz taban değilse ayagin ?İlk görseldeki ayakkabı gibi düz taban spor ayakkabıya iş yerinde izin veriliyor..
Diğer türlüsü yasak olduğu için giyemiyorum maalesef ancak hafta sonları dışarıda..
O zaman ortopedik bir ayakkabı tercih ederdim ama daha az gösterişli bu şekilde değil.. .dYa düz taban değilse ayagin ?
Seni mi kırcam hangisini ayağımda görmek istiyorsun :dKimsenin ayağında olanı görmedik, internetten bulup atmış herkes.
Evinizde ki ayakkabı atın yahu. Özgünlük her zaman iyidir.
Bir tavsiye; banyo nalınların altına pençe attır ve koşmayı dene usanmadan. Belli bir süre sonra herhangi bir ayakkabı giyip koşarsan Hüseyin Bold'a rakip olursun😀Güzel konu, tam da yeni spor ayakkabısı almayı planladığım zamanda. Tavsiyeler için takip edeceğim...
Makul.Bir tavsiye; banyo nalınların altına pençe attır ve koşmayı dene usanmadan. Belli bir süre sonra herhangi bir ayakkabı giyip koşarsan Hüseyin Bold'a rakip olursun😀
Ayak görmesek bir süre kardeşim.Seni mi kırcam hangisini ayağımda görmek istiyorsun :d