hangi renk beyaz eşya tercih edersiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

hangi renk beyaz eşya tercih edersiniz?

• beyaz eşya tabiki de beyaz adı üstünde

Kullanılan: 1 20.0%
  • gri

Kullanılan: 3 60.0%
  • siyah

Kullanılan: 0 0.0%
  • pembik olmalı :

Kullanılan: 0 0.0%
  • diğer (belirtiniz)

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
arkadaşlar hangi renk beyaz eşya tercih ederdiniz? evinizde kullandığınız rengi seviyor musunuz?

Siyah ve kırmızı çok leke tutuyor parmak izleri seçiliyor üstünde , temizlemeye üşeniyorsanız gri en güzeli .p

evet genç kızlarımızı ankete bekliyorum. bana sorarsanız da gri teneke gibi ve çok leke tutuyor. en iyisi beyaz daş gibi :liv:

Mutfakta beyaz çok yağlanıyor sarı sarı yağ noktaları çok can sıkıcı :liv:

evet ama gri de yağ lekeleri çok daha çirkin duruyor bence. en azından yıllardan beri evlerimizde alışılagelmiş bir görüntü beyazdaki. düzenli silersen hiç sorun kalmaz. sen gri mi kullanıyorsun? bence griden bi zaman sonra sıkılır insan :u1:

evet ama gri de yağ lekeleri çok daha çirkin duruyor bence. en azından yıllardan beri evlerimizde alışılagelmiş bir görüntü beyazdaki. düzenli silersen hiç sorun kalmaz. sen gri mi kullanıyorsun? bence griden bi zaman sonra sıkılır insan :u1:

Mutfaktakiler gri de diğerleri siyah kırmızı , düzenli silmek mesele zaten siliyorsan beyaz ferah ferah en güzeli :u1:

Leave pinti kocalar gibi ucuzu övüyor galiba .p

Toz tutma ve iz yapma konusunda renk değil marka kalitesi mühim

Beyaz eşya da beyaz hiç sevmiyorum antrasit tonlarında veya cok acik olmamak kaydi ile gri diyorum : p

Leave pinti kocalar gibi ucuzu övüyor galiba .p

Toz tutma ve iz yapma konusunda renk değil marka kalitesi mühim

ahaha abi ibretlik tespitlerine bir yenisini daha ekledin :d pinti kocalar gibi demeyelim de klasik erkek mantığıyla bakıyorum. görüntüden çok performansa önem veriyorum. örneğin sırf gri olduğu için 250 tl fazladan vermektense o paraya bir üst modeli alabiliriz :cici:

beyaz hem güzel hem de tasarruflu :dyg:

Geri