Hangi Psikolojik Rahatsızlığa Daha Yakınsın?

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş Hayatı ve Kariyer
Konu sahibi son olarak 3318 gün önce görüldü
İşimiz tanı koymak değil ama az da olsa size bir fikir verebilmek. Testimizi ciddiyetle çözün ama sonuçlar için uzman kişilere danışma yoluna gidin.
Teste başlayın.

takıntılı demiş, bence depresyon :T:

Siz içe dönük birisiniz. Gerektiğinde insanlarla olabiliyorsunuz ama çoğunlukla yalnız kalmayı seviyorsunuz. Moralinizi yükseltmek için başkalarına bağımlı değilsiniz ve kendi içsel yaşantılarınızdan zevk alıyorsunuz. Her ne kadar siz kendinizi mutlu hissetseniz de çevrenizdekiler bundan memnun değil ve bu sizi yalnızlaştırıyor. Bugün için iyi belki ama yarın çevrenizde birileri olsun istiyorsanız biraz daha dikkat.

Siz stres altında olabilirsiniz!

Stresin ortaya çıkması için mutlaka kötü birşey olması gerekmez. Örneğin çocuk bekleyen bir insan çok mutludur ama bu onda stres doğurabilir ya da tatile çıkmak icin can atan bi insan da aşırı derecede stres altında kalabilir. Siz baskı ile başa çıkacağım derken kendinizi yıpratan birisiniz. Fiziksel ya da duygusal yıkımlara son derece açık durumdasınız. Hayal kırıklığına uğradığınızda aşırı tepki veriyorsunuz. Bu durum sizi yanlış değerlendirmeler yapmaya itiyor. Hayatınıza bakışınızı yeniden yapılandırmaya çalışmalısınız. Destek alın, tedavi edilmezse stres anksiyeteye dönüşebilir.

oldu

Günlük yaşamda ve düşüncelerde takıntılara sahipsiniz. Kişiler arası ilişkilerde ve iş yaşamında problemler yaşamanız muhtemel. Kaldırım taşlarını, tuvaletteki fayansları saymaya, suyu kapattım mı, ütüyü fişten çektim mi diye defalarca kontrol etmeye başlamadan önce bu işin bir hal çaresine bakmanızda fayda var.

Siz takıntılı olabilirsiniz! dedi :D yöoooo alakası yok :D
Günlük yaşamda ve düşüncelerde takıntılara sahipsiniz. Kişiler arası ilişkilerde ve iş yaşamında problemler yaşamanız muhtemel. Kaldırım taşlarını, tuvaletteki fayansları saymaya, suyu kapattım mı, ütüyü fişten çektim mi diye defalarca kontrol etmeye başlamadan önce bu işin bir hal çaresine bakmanızda fayda var.

Ayrıca forumcak takıntılıymışız bunu da anladım :D

Siz içe dönük birisiniz. Gerektiğinde insanlarla olabiliyorsunuz ama çoğunlukla yalnız kalmayı seviyorsunuz. Moralinizi yükseltmek için başkalarına bağımlı değilsiniz ve kendi içsel yaşantılarınızdan zevk alıyorsunuz. Her ne kadar siz kendinizi mutlu hissetseniz de çevrenizdekiler bundan memnun değil ve bu sizi yalnızlaştırıyor. Bugün için iyi belki ama yarın çevrenizde birileri olsun istiyorsanız biraz daha dikkat.

Başlıca özelliği en az 6 ay süreyle hemen her gün ortaya çıkan, birçok olay ya da etkinlik hakkında aşırı kaygı, endişe, evham ya da huzursuzca bir beklenti içinde olmaktır. Siz geriliminizi ve kaygılarınızı kontrol etmekte zorlanıyorsunuz. En küçük şeylerin, önemsiz insanların tüm günü, tüm haftayı, tüm hayatı mahvedecek güce ulaşmasına izin veriyorsunuz. Olaylar arasında olmayan ya da çok ince olan bağları görüp, gereksiz şekilde ruhunu, aklınızı, bedeninizi mahvediyorsunuz. Hayatınızın üzerine kendi ellerinizle tonlarca ağırlık yüklüyorsunuz. Yapmayın... Anksiyeteye doğru şekilde müdahale edilmediğinde sonuçları çok ağır olabilecek durumlara gelebildiğini unutmayın.

ne diyo bu

FaRaH ne diyo bu diyon bide utanmadan :T:
kisaca beynini eline al diyo :T:
house gibi bak bu beyin gbi bi$e kdjfhgfhdjsk :zuha:

yalniz ben takintiliymisim heralde, onume gelen herseyi isaretledim skjdhfg

Byakuren bide takintiliyim diorsun utanmadan 1!1!1! hehe

Ben testin yalancisiyim gencler sakin.olun:D

FaRaH benim kelimelerimi bana satma ula xd

hem yalan diyo o test eminim ben :d

Takıntılı çıkacağımı düşünmüştüm ama :dusun:

Siz asosyal olabilirsiniz!

Geri