Hangi Parfümü kullaniyorsunuz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim evde limon kolonyasi var ve genel olarak ev halki kullanir bunu. Parfum veya kolonya sevmem, kullanmam. Agir geliyor bana. Hatta parfum magazasina girdigim an, gozlerim yasariyor, basim donuyor. Boyle iyi.

images

Artik bu ♡

4rNvZq.jpg
[/url][/IMG] eskiden bu parfumu 60 eurodan asagi almazdim simdi 15 euro ya kadar dustu ama kokusu en pahali parfumlerden bile daha guzeldir turkiyede bile 65 tl ye kadar inmis normalde cok pahali turkiyede parfumler

Hediye olarak aldigim gunden itibaren kokumu değiştirdim gerçekten çok iyi :liv:

Bende coco chanel mademiosella ile beraber merak ettiğim için bunu aldım ve hiç pişman olmadım şişesi de çok şirin. Çok güzel gerçekten.

Tam bahar kokusu

Gucci rush
Nina Ricci
Moschino
Üçü arasında gidip gelirim yıllardır.

umarım zehirlenmesin Replay parfüm değil ya kokusunu bilmem ama değmez para veripte almaya

Sanırım başak burcunun bir özelliği de guzel kokuları seviyor olması gerek (: Replay bana küçük bir ufaklığın hediyesi :cici:

Sanırım başak burcunun bir özelliği de guzel kokuları seviyor olması gerek (: Replay bana küçük bir ufaklığın hediyesi :cici:

hmm hediyeyse geri cevrilmez :cici: :cici: ama her tene her parfum gitmiyor bazilarinda ter parfum kokusuna donusuyor:nee::bekle:bekle

Kokulara karşı alerjim var. Bir süre sonra tutuyor beni, gözlerimde yaşarıyor kullanamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri