hangi notebook markası daha iyi sizce

• Kullanıcı cengizce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarlar
Konu sahibi son olarak 3419 gün önce görüldü
Yok sanırım
İstiyorlar yok diyorum veremem
Bozarsın birşey olur parasını ödemezsin ödeyemezsin ne gerek var

Ben koca ıtır esene bile fotoğraf makinamı vermedim :asd:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allahtan merakım yok fotoğraf makinesine
Cimriyiz napalım :p
Ama bi vaiom olsa ooo hayatta göstermem bile söylemem bile nazar değer diye:hih:

Allahtan merakım yok fotoğraf makinesine

Cimriyiz napalım :p

Ama bi vaiom olsa ooo hayatta göstermem bile söylemem bile nazar değer diye:hih:

Ehehehe
Aklından bile geçirme hiç şansın yok :)
Fotoğraf çekmeye gidiyorum kap makinanı gel :asd:
d2c8bd798e9378c3f7a08e115f7d0194.jpg

İphone canon değil :D
Nikon kullanıyorum oda çantada :cici:

Bide canon değil..
Bide...
Bende sandımki baya profesyonel uğraşıyorsun.
Bendede iphone var, evime almam başkasını günah yazar Allah

Bide canon değil..

Bide...

Bende sandımki baya profesyonel uğraşıyorsun.

Bendede iphone var, evime almam başkasını günah yazar Allah

Canon profesyonel nikon amatör değil her ikisinin de yarı profesyonel ve profesyonel modelleri var yani bir sürü detay var anlatmak lazım uzun konu hiç bilmiyorsan :)

Canon profesyonel nikon amatör değil her ikisinin de yarı profesyonel ve profesyonel modelleri var yani bir sürü detay var anlatmak lazım uzun konu hiç bilmiyorsan :)

Ben biraz ablamdan dolayı biliyorumda..
Çokta bilmiyorum :u3:
Çok ilgi alanımada girmiyor fotoğraf makineleri

Abra A7 V6.5 17.3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

şu özelliklerde şu fiyata gaming laptop varsa link atsın biri de laptop alıcam ona göre alayım :D

960M'li Dell'in bir modeli var.

Dell Gaming 7566 Intel Core i5 6300HQ 8GB 1TB GTX 960M 15.6 Fiyatı

Dell'in artıları
800 TL daha ucuz
İşletim sistemi ile geliyor

Monster artıları
Daha iyi işlemci
SSD ile geliyor

dell'in işlemcisi i5 6300HQ, monsterin 6700HQ'su kadar iyi değil ama 960M'ye darboğaz yapmayacaktır gayet güçlü bir işlemcidir, oyun performansı açısından farkı olmaz, dell'in ssd'si olmaması kötü ama içinde M2 sata portu var kolaylıkla M2 sata SSD alınıp takılabilir

monster'a ayrı bir hayranlık yoksa dell tercih etmek daha mantıklı gözüküyor, ya da 4200'e 1050'li bir alet bulabilirsen onu tercih et

960M'li Dell'in bir modeli var.

Dell Gaming 7566 Intel Core i5 6300HQ 8GB 1TB GTX 960M 15.6 Fiyatı

Dell'in artıları
800 TL daha ucuz
İşletim sistemi ile geliyor

Monster artıları
Daha iyi işlemci
SSD ile geliyor

dell'in işlemcisi i5 6300HQ, monsterin 6700HQ'su kadar iyi değil ama 960M'ye darboğaz yapmayacaktır gayet güçlü bir işlemcidir, oyun performansı açısından farkı olmaz, dell'in ssd'si olmaması kötü ama içinde M2 sata portu var kolaylıkla M2 sata SSD alınıp takılabilir

monster'a ayrı bir hayranlık yoksa dell tercih etmek daha mantıklı gözüküyor, ya da 4200'e 1050'li bir alet bulabilirsen onu tercih et

işletim sistemi dediğin orjinal olmasa bile bulunup kolayca kurulum yapılabilen bir şey ssd'de bence yeni nesil bilgisayarlarda kullanılması gereken bir parça sonradan alınsa bile 300-400 liraya mal edilebilir + en önemli nokta ekran büyüklüğü sonuçta 15.6 inc bir ekranda oyun oynamayı kimse istemez

işletim sistemi dediğin orjinal olmasa bile bulunup kolayca kurulum yapılabilen bir şey ssd'de bence yeni nesil bilgisayarlarda kullanılması gereken bir parça sonradan alınsa bile 300-400 liraya mal edilebilir + en önemli nokta ekran büyüklüğü sonuçta 15.6 inc bir ekranda oyun oynamayı kimse istemez

ekran büyüklüğünü atlamışım monsterın artı hanesine onu da yazabiliriz

ben yine de alternatifi göstereyim, para keyif kimdeyse o karar verecek tabiki

Abra A7 V6.5 17.3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

şu özelliklerde şu fiyata gaming laptop varsa link atsın biri de laptop alıcam ona göre alayım :D

1050 ve 1050 Ti modeller gelmiş haberin olsun.
Artık Nvidia 10xx serisi ile masaüstü ekran kartında neyse aynısını laptopa koyuyor. Eskiden masaüstündeki 960 ile laptoptaki 960M arasında epey performans farkı olurdu, şimdi masaüstünde 1050 neyse laptoptaki 1050 de o, zaten sonundaki M harfini de attılar bu yüzden.

960M'i epey tokatlar bu kartlar.

https://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2865,p2899,p2900

1050 ve 1050 Ti modeller gelmiş haberin olsun.
Artık Nvidia 10xx serisi ile masaüstü ekran kartında neyse aynısını laptopa koyuyor. Eskiden masaüstündeki 960 ile laptoptaki 960M arasında epey performans farkı olurdu, şimdi masaüstünde 1050 neyse laptoptaki 1050 de o, zaten sonundaki M harfini de attılar bu yüzden.

960M'i epey tokatlar bu kartlar.

https://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2865,p2899,p2900

vatan bilgisayarda işlemcisi 6700HQ olan ekran kartıda 970m olan EXCALİBUR marka bilgisayar 6100 lirayken monsterda 5100 liraya ekran kartı 1050ti olan ve işemcisi 7700HQ olan bir canavar satın alabiliyoruz :D

bu 10xx serisi önceki notebook gpularını çöp etti gerçekten

Geri