Hangi meslek mensupları ile evlenilmez ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Psikolog diyorum attigin adıma anlam yükleyip ters köşe sorular sorup sizi hayattan sogutabilir )

Babam askerden koca olmaz derdi…
Yurtdışı görevleri için falan.
bi de gemiciler.

Polis olmasın jfdjfkshd ben yaptım siz yanmayın.... Yılbaşı vs özel günlerde yanınızda olmuyor...
Yıllık izin tatili planlıyorsunuz diyelim çat bir şey çıkıyor ve iptal edebiliyorlar onun iznini. Yani aylar önce izni ayarlamanızın da bir önemi yok....
Sırf üniformalı diye adama kağıttan notlar yazan yazana... Benimki yabani biraz insan ilişkilerinde ve genelde bunları anlattığında gülüp geçiyoruz.
Ve arkadaşlar direkt kendisinden duydum çoğu polis arkadaşı aldatıyormuş eşini... Saf saf bana anlatıyor bu da....

Şimdi yazınca dank etti mesleğinin bir önemi yok aslında, isteyince her şeyi yapabilir bir insan. Elbette zorlukları olabilir mesleğine göre herkesin.
Seçim sizin.....

Polis ( düzen yok, çoğu kumarbaz)
Asker ( düzen yok, kumarbaz çoğu, zor şartlarda meslek, o yüzden psikoloji gidik)
Avukat ( sigortası yok)
Bekçi ( vasat adam işi)
Klimacı, kombici, tesisatçı ( üçkağıtçı olurlar )
Emlakçı ( dolandırıcı olurlar )

İlk aklıma gelenler bunlar, tabii her genelleme gibi, benimkiler de yanlış olabilir. Gözleme dayalı yorumlar benimkisi.

Gece calisan insanin psikolojisi bozuk olur. Gunduz evde nefes aldirmaz hayati zehir eder size. Sakin ha sakin...

Geri