Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendini böyle mi avutuyorsun. Kore iş gücü ucuz diye kendisi için Türkiye'de parça üretebilir. Aynısını VW, Toyota,...... gibi firmalarda yapıyor. Hani diyorya senin büyük "ekonomist" biz araba ihracatında öndeyiz diye. Elin ucuza yaptırdığı arabalara bizim diyor aynen senin dediğin gibi. Siz gerçekten sıfır vizyon ve bilgi kapasitesine sahipsiniz.iPhone yerli sayılır çoğu parçasını biz üretiyoruz
Ya melnurcum Allah aşkına işine bak sen dosya evrak takibi falan yap üretim hakkında minnacık bilgin yok ama fikrin çok üretmek kolay sanıyorsunKendini böyle mi avutuyorsun. Kore iş gücü ucuz diye kendisi için Türkiye'de parça üretebilir. Aynısını VW, Toyota,...... gibi firmalarda yapıyor. Hani diyorya senin büyük "ekonomist" biz araba ihracatında öndeyiz diye. Elin ucuza yaptırdığı arabalara bizim diyor aynen senin dediğin gibi. Siz gerçekten sıfır vizyon ve bilgi kapasitesine sahipsiniz.
Neyse çarşamba biz maçı alalım bize yeter.
La Iba, şeker de üretiyorduk bir zamanlar taaki büyük senin ekonomistin o fabrikakarı satana kadar. Tarım ve et konusunda da bayağı üretim vardı taaki senin çok bilmiş her şeyi yok edene kadar. Şimdi eti Sırbistan'dan alıyorsun, ssmanı da Bulgarlardan,.....Ya melnurcum Allah aşkına işine bak sen dosya evrak takibi falan yap üretim hakkında minnacık bilgin yok ama fikrin çok üretmek kolay sanıyorsun
Büyük konuşmuşumİphone illallah dedirtti kurtuldum.. Samsung A52..