Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hollanda??
Evet, benim bulundugum koyde gizli sakli yapiliyor ot ekimi filan ama Amsterdamda sehir icinde gezerken kokusundan bogulabilir hatta basinizi dondurebilir. Ben baskasinin ictiginin dumanindan kafa olmustum :T: ya da bana oyle geldi bilemiyorum etkilendigim kesin![]()
Esrarin yasak oldugu ulkelerden gelen turistler meraktan olsa gerek hepsi tutturuyor .p Hepsi de ayni yerleri dolastiklarindan oturu sehir icinde bu koku hakim. Bizim buralara hic turist gelmiyor Anne hanim, benim turist misafirim olur musunuz ? size domates seramizi gezdiririm birlikte melemen yapar yeriz ne dersiniz ? ….Sehir icinde herkes yakmis oyle geziyor sanirim.
bu gun hava esrarlii.s
Ben hic içmedim kafa yapan sekleri sevmiyorum cumku.
ama iyi bilirim kendilerini. :mrslkm:
Esrarin yasak oldugu ulkelerden gelen turistler meraktan olsa gerek hepsi tutturuyor .p Hepsi de ayni yerleri dolastiklarindan oturu sehir icinde bu koku hakim. Bizim buralara hic turist gelmiyor Anne hanim, benim turist misafirim olur musunuz ? size domates seramizi gezdiririm birlikte melemen yapar yeriz ne dersiniz ? ….
melemeni yedikten sonra puro da iceriz beraber.
havaya ufleriz belki birileri de puro kokusunu alir cani ister fekat icemez.
hemen eve gidip nefsi korelsin diye sarar ufaktan biseyhuup bi ceker.. sebep olmayalim durduk yere biz namazinda niyazında insanlariz lutfen.skjh
melemeni soganli mi yapiyosunuz W hnm :rolleyes:
Sizinle birlikte icmek hos olurdu bundan eminim Anna hanimcimHayir efendim biz cakalli melemeni yapiyoruz kasarli filan. Hollanda kasariyla ayri bir lezzetli oluyor soylemesi ayip ineginden mi sutunden mi artik bilemiyorum ….
Evet, benim bulundugum koyde gizli sakli yapiliyor ot ekimi filan ama Amsterdamda sehir icinde gezerken kokusundan bogulabilir hatta basinizi dondurebilir. Ben baskasinin ictiginin dumanindan kafa olmustum :T: ya da bana oyle geldi bilemiyorum etkilendigim kesin![]()