Hangi Marka Sigara Kullanıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 3977 gün önce görüldü

????????????

• Marlboro red & touch

Kullanılan: 4 18.2%
  • Parliament

Kullanılan: 2 9.1%
  • Kent Switch

Kullanılan: 5 22.7%
  • winston red

• camel

• kullanmıyorum

Kullanılan: 7 31.8%

• Kullanılan toplam oy
    22
Evet canlarım bu müjdeli haberi sizinle de paylaşayım dedim.
Bıraktım ben sigarayı, çok güzel bir haber değil mi.d hadi Içenlere afiyet olsun.

Evet, benim bulundugum koyde gizli sakli yapiliyor ot ekimi filan ama Amsterdamda sehir icinde gezerken kokusundan bogulabilir hatta basinizi dondurebilir. Ben baskasinin ictiginin dumanindan kafa olmustum :T: ya da bana oyle geldi bilemiyorum etkilendigim kesin :D

Evet, benim bulundugum koyde gizli sakli yapiliyor ot ekimi filan ama Amsterdamda sehir icinde gezerken kokusundan bogulabilir hatta basinizi dondurebilir. Ben baskasinin ictiginin dumanindan kafa olmustum :T: ya da bana oyle geldi bilemiyorum etkilendigim kesin :D

Sehir icinde herkes yakmis oyle geziyor sanirim.
bu gun hava esrarlii.s
Ben hic içmedim kafa yapan sekleri sevmiyorum cumku.
ama iyi bilirim kendilerini. :mrslkm:

Sehir icinde herkes yakmis oyle geziyor sanirim.
bu gun hava esrarlii.s
Ben hic içmedim kafa yapan sekleri sevmiyorum cumku.
ama iyi bilirim kendilerini. :mrslkm:
Esrarin yasak oldugu ulkelerden gelen turistler meraktan olsa gerek hepsi tutturuyor .p Hepsi de ayni yerleri dolastiklarindan oturu sehir icinde bu koku hakim. Bizim buralara hic turist gelmiyor Anne hanim, benim turist misafirim olur musunuz ? size domates seramizi gezdiririm birlikte melemen yapar yeriz ne dersiniz ? ….

Esrarin yasak oldugu ulkelerden gelen turistler meraktan olsa gerek hepsi tutturuyor .p Hepsi de ayni yerleri dolastiklarindan oturu sehir icinde bu koku hakim. Bizim buralara hic turist gelmiyor Anne hanim, benim turist misafirim olur musunuz ? size domates seramizi gezdiririm birlikte melemen yapar yeriz ne dersiniz ? ….

melemeni yedikten sonra puro da iceriz beraber.
havaya ufleriz belki birileri de puro kokusunu alir cani ister fekat icemez.
hemen eve gidip nefsi korelsin diye sarar ufaktan bisey:D huup bi ceker.. sebep olmayalim durduk yere biz namazinda niyazında insanlariz lutfen.skjh
melemeni soganli mi yapiyosunuz W hnm :rolleyes:

melemeni yedikten sonra puro da iceriz beraber.
havaya ufleriz belki birileri de puro kokusunu alir cani ister fekat icemez.
hemen eve gidip nefsi korelsin diye sarar ufaktan bisey:D huup bi ceker.. sebep olmayalim durduk yere biz namazinda niyazında insanlariz lutfen.skjh
melemeni soganli mi yapiyosunuz W hnm :rolleyes:

Sizinle birlikte icmek hos olurdu bundan eminim Anna hanimcim :D Hayir efendim biz cakalli melemeni yapiyoruz kasarli filan. Hollanda kasariyla ayri bir lezzetli oluyor soylemesi ayip ineginden mi sutunden mi artik bilemiyorum ….

Sizinle birlikte icmek hos olurdu bundan eminim Anna hanimcim :D Hayir efendim biz cakalli melemeni yapiyoruz kasarli filan. Hollanda kasariyla ayri bir lezzetli oluyor soylemesi ayip ineginden mi sutunden mi artik bilemiyorum ….

cakalli melemen? cakalli nedir:D
benim icin hollanda inegi birinci sirada gelir
ikinci sirada da ingiliz ati.
olmeden bu ikisini cok yakindan gormek isterim o derece hayranim.skj:D

Kokarca gibi mi? burada oyle kokuyor cunku o yuzden merak ettim
Genellikle kokarca korktugunda ya da kazara trafikte ezildiginde biraktigi bir koku var
Ayni koku marijuana icin gecerli
Sentetik kullanilmamis olanlardan bahsediyorum tabi.

Sigara kullanmayı hiç beceremedim ya tutuşum ofsayt ya da içerken öksürmekten bişi anlamıyorum. o yüzden içmiyorum yoksa içerdim :P

Geri