Hangi Marka Cep Telefonu Kullanıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 2668 gün önce görüldü

Hangi Marka Cep Telefonu Kullanıyorsunuz

• Nokia Modeller Modeli Belirtiniz

Kullanılan: 3 4.1%
  • Samsung Modelleri Modeli Belirtiniz

Kullanılan: 32 43.8%
  • Motorola Modeller Modeli Belirtiniz

Kullanılan: 0 0.0%
  • S4

Kullanılan: 5 6.8%
  • IXPERIA Modeli Belirtiniz

Kullanılan: 2 2.7%
  • Diğer (Belirtiniz)

Kullanılan: 31 42.5%

• Kullanılan toplam oy
    73
telefon kullanmıyorum,ateş yakıyorum iletişime geçiyorum
hangi seçeneği şaapmam lazım

Bu başlık var zaten
çöpe atın bunu
anladık fakirsin
Sana ne lazım :honk:
gercekten soylıyımmı
Bu ne la böyle (:
konu kardeşim :D
Nokia 6630.. Benden fakiri çıkmaz eminim bu forumda..

fakır cumlelerıme alınmayın bende zengın bırı deılm saolasun forum benı zengın ilan etti hayalatlarında hiç ortam gormemıs ınsancıklar cok burda.

Içinden geçeni söyle kalırsa yazık olur

Yok ya ben biliyorum senin içinde kötülük yok aksine hoşuma gidiyor bazı cümlelerin.. :D

Bu forumda bazi insanlarin huyudur bu. Siradan, her insanin gidip bir seyler yiyip icebilecegi yerlerde yemek yedigimde baba parasi yiyio, ne zaman gorsem geziyo, sinir oluyorum şu soğuk kahveye diyen bi insancık daha vardı. Onu animsattin bana [T.T]

bizim burada bi hasan hüzeyin var istanbulun yarısı onun ama yamalı pantolonla geziiiiiyyy :D
he konumuz neydi tlf num xperia Ion : )

Soğuk Kahve ama sen Sosyal hayatını yaşarken kimseyi ezmiyordun ve fakir vs demiyordun değil mi ?
Sanmıyorum senin böyle bişey yapacağını yoksa bizene kim ne yiyor nerde geziyor ?
Ha bu arada telefonum 3110 : D

@Soğuk Kahve ama sen Sosyal hayatını yaşarken kimseyi ezmiyordun ve fakir vs demiyordun değil mi ?
Sanmıyorum senin böyle bişey yapacağını yoksa bizene kim ne yiyor nerde geziyor ?
Ha bu arada telefonum 3110 : D

İşin komik tarafi da bu değil mi zaten. Uzaktan takip edilip bir de yerden yere vuruldum buralarda :dusun:

İşin komik tarafi da bu değil mi zaten. Uzaktan takip edilip bir de yerden yere vuruldum buralarda :dusun:

İşin komik bir tarafı yok sana haksızlık yapmışlar çünkü senin bir insani ezebilecegini düşünmüyorum.
Ayıp etmişler çünkü seni çok değer verdiğim birinden duydum ve Harika bir insan olduğunu düşünüyorum öyle anlatiliyorsun çünkü. Kendini insanları ezen zihniyetlerle kiyas yapmaz isen sevinirim.

İşin komik bir tarafı yok sana haksızlık yapmışlar çünkü senin bir insani ezebilecegini düşünmüyorum.
Ayıp etmişler çünkü seni çok değer verdiğim birinden duydum ve Harika bir insan olduğunu düşünüyorum öyle anlatiliyorsun çünkü. Kendini insanları ezen zihniyetlerle kiyas yapmaz isen sevinirim.

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Kimseyi savunmak bana dusmez ama bu işte bi yanlislik var. [T.T] kendi halinde resimlerini paylasirken cok ustune gittiler. İlk baslarda umursamadi, sessiz kaldi. Buna ragmen fazla ustune gidildi. Ben sadece disaridan objektif biri olarak bunu farkettim. O da bilincli olarak tepki gosterdi. Aslında o ezmiyo, dalga geciyo fakat bunu farklı algilayanlar oldugu icin konu bu boyutlara geldi. Ben hayatimi, gezdigimi, yedigimi ictigimi burda paylasmiyorum. kimi insanlar bunu paylasmak isteyebilir ki gunumuz kosullarinda yadirganacak bir durum da degil. Hos bulmayanlarin yorumsuz kalmasi daha cok saygi cercevesinde bir ortamda bulunmamıza basamak olabilir aslinda :)

Geri