hangi kontakt lens markası?

Konu sahibi son olarak 3986 gün önce görüldü
ya arkadaşlar internette ararken üye oldum bu foruma ve sormak istediğim hangi kontakt lens markası daha iyi bende astigmatizm var ve sağdan soldan kime sorarsam çelişkili cevaplar alıyorum millet sallıyor resmen bilmeden etmeden bende güvenilir bir yerde konu açmak istedim eğer önerirseniz deneyip burada yorumlarımı yazacam ama kesin biliyorsanız söyleyin bir de acuvue markası var en çok dikkatimi çeken bedava lens veriyorlarmış ilk defa kullanacaklara onun için ne yapmam lazım tam anlamadım https://www.acuvue.com.tr sitesi sanıırm buradan bakıp anlayabilen varsa yazabilir mi benim icin

Sanırım bazı doktorlarda numune var diyor ama sende astigmatta varsa göz numarana uygun bulman zor olur :tatlı:
Bende bu markayı kullanıyorum ayrıca bir sorun yaşamadım şimdiye kadar :tatlı:

hayvanımsı olan bence
anlamadim
Sanırım bazı doktorlarda numune var diyor ama sende astigmatta varsa göz numarana uygun bulman zor olur :tatlı:
Bende bu markayı kullanıyorum ayrıca bir sorun yaşamadım şimdiye kadar :tatlı:
ya evet canim cogu acuvue tavsiye ediyor ama benim asil takildigim ucretsiz nasil alabilirim o konuda yardimci olur musunuz

Orda yazılandan analdığım doktorlarda numune var yani gittiğin doktora soracaksın elinde göz numarana uyguyn varsa verirler :tatlı:

Haha tabikide senin oluyor :sırıt:
Lensler kişiye özeldir gidip deneme amaçlı kullanma zaten gözden birçok hastalık kaparsın :sırıt:
ay dogru diyorsun ben dusunemedim ya sandim orada takip olursa cikartip birakiyorus ama dimi mikrop kapariz dimi hep ayni seyi taksak bakteri falan olur allah korusun kor falan oluruz cok sagol supersin canim yaa :dyg:

peki mesela günlük olanlar mi yoksa aylik olanlar mi daha iyidir ?

Geri