Hangi Kokular Kadınlar Üzerinde Nasıl Etki Bırakır

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kullandığınız parfüm kokusu kadınlarla olan ilişkinizi etkileyen bir unsur. Kadınlar nasıl koktuğunuza önem veriyorlar. Bu nedenle parfüm kullanmanız çok önemli. Her koku kadınlar üzerinde farklı etkiler bırakır. Fresh kokuların etkisi farklıdır, çiçek ya da baharat tabanlı kokuların etkisi ise daha farklıdır. Bu nedenle kadınlarla olan ilişkinizin yönünü belirlemek istiyorsanız ona göre parfüm seçmelisiniz.
İşte hangi kokular kadınlar üzerinde nasıl etki bırakıyor?

VANİLYA: Davetkar bir koku. Erkekte de kadında da cinsel çekiciliği artırıyor. Kadınlar, vanilya kokulu erkekleri daha çekici buluyor.

PAÇULİ: Afrodizyak etki yaratıyor. Fiziksel enerjiyi de artırıyor.

MİSK: Çok erkeksi olarak algılanıyor. Birçok kadın, misk süren erkeği çekici buluyor, hatta kadınların favorileri arasında ilk sırada yer alıyor.

KARABİBER: Tazeliğiyle enerji veriyor, uyarıyor. Enerjik ve canlı erkekleri beğenen kadınlar karabiberden çok etkileniyor.

YLANG YLANG: Kadınlarda sohbet etme isteği uyandırıyor, içini kıpır kıpır yapıyor.

YASEMİN: Hafif ve narin yasemin kokusu, kadın kalbini yumuşatıyor, duvarların yıkılmasını sağlıyor​

hepsini birden sıkıp çıkarsanız eğer aman diyorum size :D

Kokumuz her türlü etki bırakır,gerek yok böyle şeylere.

En güzel koku kadının üzerine sinmiş bebek kokusu ve anne olması suretiyle ayaklarının altındaki cennet kokusu.

KARABİBER: Tazeliğiyle enerji veriyor, uyarıyor. Enerjik ve canlı erkekleri beğenen kadınlar karabiberden çok etkileniyor.

uyarıyor derken? hapşurunca evet uyarılıyorum ben şahsen. orgazm neyin de oluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri