Hangi kızla evleneceksin arkadaş ?

Konu sahibi son olarak 4484 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi kızla evleneceksin ?
Gece eve 12'den sonra gelenle mi ?
Ailesine karşı gelmeyi marifet sayanla mı ?
Hangi kızla evleniceksin .
Ortam için her boku yiyenle mi ?
Sanal alemde herkeze yazıp, geleceğini düşünenle mi ?
Hangi kızla evleneceksin arkadaşım ?
Gözüm senden başkasını görmüyo diyip, yoldan geçen erkeğe oha taparım diyenle mi ?
Erkek gibi küfür edenlemi, yoksa şişenin dibine vurup ayyaş gibi gezenle mi ?
Hangi Annenin elini öpeceksin !
Kızına oturup terbiye nedir öğretmeyenin mi ?
Yoksa kızının yaptıklarını zamane gençleri diyip geçiştirenle mi ?
Hangi Babadan kız isteyeceksin !
Kızına namus nedir öğretmiyenden mi ?
Yoksa kızına rakı içirip, kadeh tokuşturandan mı ?
Soruyorum ; Hangi Babadan Kız İsteyeceksin...!!!

Gece eve 12'den sonra gelenle mi ?
Ailesine karşı gelmeyi marifet sayanla mı ?
Hangi kızla evleniceksin .
Ortam için her boku yiyenle mi ?
Sanal alemde herkeze yazıp, geleceğini düşünenle mi ?
Hangi kızla evleneceksin arkadaşım ?
Gözüm senden başkasını görmüyo diyip, yoldan geçen erkeğe oha taparım diyenle mi ?
Erkek gibi küfür edenlemi, yoksa şişenin dibine vurup ayyaş gibi gezenle mi ?
Hangi Annenin elini öpeceksin !
Kızına oturup terbiye nedir öğretmeyenin mi ?
Yoksa kızının yaptıklarını zamane gençleri diyip geçiştirenle mi ?
Hangi Babadan kız isteyeceksin !
Kızına namus nedir öğretmiyenden mi ?
Yoksa kızına rakı içirip, kadeh tokuşturandan mı ?
Soruyorum ; Hangi Babadan Kız İsteyeceksin...!!!

Öptüm Alnından .

Once kendini duzelteceksin sonra evlenecek kiz diye laf edeceksin. Ben sahsen herkes yerine herkez yazan ve cinsiyetcilik yapan biriyle evlenmem. Edepten bahsedip kizlarla yaptigi her halti anlatanla hele hic. Nedense boyle konulari onlar on plana cikarirlar. Bastirilmis duygular misali..psikolojide nirmal bi insan davranisi degildir bu cunku her sevgilimle bi kez yatayim evlenecegim kiz bakire olsun. Oldu canim orayi yikarlar.

Once kendini duzelteceksin sonra evlenecek kiz diye laf edeceksin. Ben sahsen herkes yerine herkez yazan ve cinsiyetcilik yapan biriyle evlenmem. Edepten bahsedip kizlarla yaptigi her halti anlatanla hele hic. Nedense boyle konulari onlar on plana cikarirlar. Bastirilmis duygular misali..psikolojide nirmal bi insan davranisi degildir bu cunku her sevgilimle bi kez yatayim evlenecegim kiz bakire olsun. Oldu canim orayi yikarlar.

Bunca insan içinde sen neden gocunuyosun bukadar Maria Puder ? " cunku her sevgilimle bi kez yatayim evlenecegim kiz bakire olsun. " her sevgilisiyle yatan erkeğin yattıığı cinsiyet ne peki ?

Bunca insan içinde sen neden gocunuyosun bukadar Maria Puder ? " cunku her sevgilimle bi kez yatayim evlenecegim kiz bakire olsun. " her sevgilisiyle yatan erkeğin yattıığı cinsiyet ne peki ?

Gocunmak mi?
Bunca insan beni ilgilendirmiyor.
Ayrica ben kimseye laf sokmuyor bildigim birseyi genel olarak yaziyorum. Sorun nedir?

Gocunmak mi?
Bunca insan beni ilgilendirmiyor.
Ayrica ben kimseye laf sokmuyor bildigim birseyi genel olarak yaziyorum. Sorun nedir?

Arkadaş yazmış düşüncesini kalkıp isim vermiş mi ben su kızla evlenmem, bu kızla evlenmem diye ? Sen neden bukadar gocundun hemen savunma gardını aldın bunu merak ettim ben. Adam bunu söyledi diye hemen psikolojsini bastırma güdüsü falan saydın gittin, senin suan yaptığın psikoloji neyin bastırmasıydı peki ?

Arkadaş yazmış düşüncesini kalkıp isim vermiş mi ben su kızla evlenmem, bu kızla evlenmem diye ? Sen neden bukadar gocundun hemen savunma gardını aldın bunu merak ettim ben. Adam bunu söyledi diye hemen psikolojsini bastırma güdüsü falan saydın gittin, senin suan yaptığın psikoloji neyin bastırmasıydı peki ?

Herkes gibi sen nasil fikrini soylediysen alnindan optuysen bende fiktrimi soyledim neden birsey arama cabasi ayrica brnim cevaplarimla bi kadar yakindan ilgilendigini bilmiyordum dogrusu.
Birseyleri bsstirmak gibi bi cabam yok. Neyse onu soylerim. Ayni adama neler soyledigini hatirlatmama gerek var mi?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ulkedeyiz.

Erkeklerin %99u gordugu kiz ya da sevgilisiyle yatak hayali kurarken bakire aramak sacma.

Burasi bir forum ise herkes kimseye hakaret etmedigi muddetce fikrini soyleyebilir.
Rahatsiz olan gormezden gelrbilir. Ben sahsen bi cok kisi icin oyle yapiyorum. Size de tavsiyecederim.

Herkes gibi sen nasil fikrini soylediysen alnindan optuysen bende fiktrimi soyledim neden birsey arama cabasi ayrica brnim cevaplarimla bi kadar yakindan ilgilendigini bilmiyordum dogrusu.
Birseyleri bsstirmak gibi bi cabam yok. Neyse onu soylerim. Ayni adama neler soyledigini hatirlatmama gerek var mi?

Arkadaşım adam fikrini söylemiş mi ? söylemiş . Adama kişisel nefretin olabilir, sahsi problemleri(miz) olmuş olabilir, kavgaları(mız) olmuş olabilir, simdi ne diye ardından böyle yapıyosun ? Senden başka savunma cabası içine giren oldumu ? demekki sende bi sorun var . Demekki açıklamaların da senin GÖRÜŞÜN DOĞRULTUSUNDA senin psikolojilerini bastırma yönünde ? kendi söylediklerine yem oluyosun komik olan bu. NEYSE sakinim ben diyeceklerim bukadar . Madem herkes kendi yaptığı seyleri dile getiriyor SENİN DÜŞÜNCELERİNCE . Bende sana diyorum ki ozaman sende içinde bulunduğun şeyin savunmasındasın ? Bukadar .

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ulkedeyiz.

Erkeklerin %99u gordugu kiz ya da sevgilisiyle yatak hayali kurarken bakire aramak sacma.

Kesinlikle ve ben hic bir hemcinsimin assagilanmasins asla musaadecetnem. Kimse sutten cikmis ak kasik degil.herkes evvela kendine baksin.

Bu cümleleri kurup bakireliği bukadar kolay sanıp, geri planda tutan bir ülkedeyiz EVET HAKLISIN ;)

Arkadaşım adam fikrini söylemiş mi ? söylemiş . Adama kişisel nefretin olabilir, sahsi problemleri(miz) olmuş olabilir, kavgaları(mız) olmuş olabilir, simdi ne diye ardından böyle yapıyosun ? Senden başka savunma cabası içine giren oldumu ? demekki sende bi sorun var . Demekki açıklamaların da senin GÖRÜŞÜN DOĞRULTUSUNDA senin psikolojilerini bastırma yönünde ? kendi söylediklerine yem oluyosun komik olan bu. NEYSE sakinim ben diyeceklerim bukadar . Madem herkes kendi yaptığı seyleri dile getiriyor SENİN DÜŞÜNCELERİNCE . Bende sana diyorum ki ozaman sende içinde bulunduğun şeyin savunmasındasın ? Bukadar .

Tek kelime: sanane?

erkek halimde bu cümleyi alıp sarılasım var .

Bende soruyorum ;)

Gece dışarda köşelerde sürtenlemi yoksa içkiyi esrarı bir marifet sananlamı? Arkadaşları kılıbık dicek diye kızı harcayanlamı yoksa ortamı için kızı düşünmeyip harcayanlamı? Hangi erkekle evleneceksin arkadaşım.. Gözüm senden başkasını görmüyor diyip yolda bir kız görünce oha hatuna bak ben bunu varya diyenlemi? Kız arkadaşının yanında küfür edenlemi? Kardeşlerinin sevgililerine yan gözle bakanlamı? Nefsine hakim olmayıp her kızla yattıktan sonra ben erkeğim ben yaparım diyenlemi? Hangi Annenin elini öpeceksin ! oğlunun yaptıklarını zamane gençleri diyip p*ç benim oğlum diyip eve kız atmasınla gururlanan anneninmi? Soruyorum size hangi erkekle evleniceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri