Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
En son cevabımı vereceğim..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi miranda ker diiillersosyal medyada boyle sayfalar var. herkes kendi annesinin-babasinin veya aile buyuklerinin eski (genclik) fotograflarini yollayabiliyor ve paylasim yapiliyor. kafkas insanlari ve cevresinde yasayan insanlar, cecenler-cerkesler-abkhazlar-gurculer etc. hepsi asiri asiri asiri guzel insanlar ya.
Taaam da bu artizlik niye.kim daha guzel kiyaslamasi yapacak degildik herhalde. guzel guzeldir, cekici cekicidir ve hepsi boyle cidden
hosuma gidiyo :dTaaam da bu artizlik niye.
Sen gözlerini aldır.bunca güzelliği görmüyorsan boşuna taşımabu yabani güldü ya bir puştluk var galiba.
miss world tro resimleri mi acaba
Bu kadar bağlacı ben bile yanlış yazardım jfhfkfAbkhaz tabii ki de bu da bir abhaza sorulacak soru mu fjfj
Sşdkffj sorma yazarken de zorlandım acaba hangisi yanlışBu kadar bağlacı ben bile yanlış yazardım jfhfkf
Mari, nabeysin mari xd
Korkmanıza gerek yok hepsi doğru kfhdjdkSşdkffj sorma yazarken de zorlandım acaba hangisi yanlış
Sınıfı geçtim o halde :dKorkmanıza gerek yok hepsi doğru kfhdjdk