hangi karakter özelliğine sahip insanlar senin hayatında yer alamaz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ben bilirim diyenler;
tuttumcu ayağına cimri olanlar;
narsist düşünceye sahip kişiler..

dürüst olmayanlar
yalaka yapmacık olanlar
toplum içinde kendini övenler başkalarını küçük düşürücü davranışlarda bulunup şov yapanlar

*sorumluluktan kaçan insanlar : yaptığını sahiplenmeyen, sürekli bahane üreten
*iletişimden kaçan : konuşmak yerine susan, geçiştiren
*güveni hafife alan : sadece şeffaflık olsa yeter

sayıp sayıp yarın öbür gün hayatıma alırım diye korkuyorum:d
ama geneliyle çıkarcı ve yalancı insanlar benden uzak durursa memnun olurum...

Objektif bakamayan
Adalet duygusu gelişmemiş

Her telden var benim hayatımda
Seçmece olmuyor ki bu işler

Öyle bir Dünya yok. Hepimiz aynı Dünya'da yaşıyoruz. Tek bir Dünya var. Herkes hayatımıza girebilir ve giriyor. Bize kalmış başa çıkabilmek. (Deve'nin sevmediği ot, burnunun dibinde bitermiş.):)

arkadaşlarının dahi başarısına katlanamayan ezikler.

Hayırdır inşallah birşey yok dimi

1 haftadır doktor doktor annemle geziyoruz bir çarpıntı yüzünden fakat yok. Emare yok, sıkıntı yok, hiçbir şey yok. Sadece ben kafayı yemek üzroyrum. Bir başka üzüntü ki bende hasıl olan, sizin 34'ünüz nerede? Oysa, ben siz ÖzIstanbullu diyordum demek siz ne özü, Istanbullu bile değilmişsiniz ve bu ziyadesiyle üzücü.

1 haftadır doktor doktor annemle geziyoruz bir çarpıntı yüzünden fakat yok. Emare yok, sıkıntı yok, hiçbir şey yok. Sadece ben kafayı yemek üzroyrum. Bir başka üzüntü ki bende hasıl olan, sizin 34'ünüz nerede? Oysa, ben siz ÖzIstanbullu diyordum demek siz ne özü, Istanbullu bile değilmişsiniz ve bu ziyadesiyle üzücü.
34 RK sildi böyle daha iyi diye
Bu arada çok geçmiş olsun dileklerimle inşallah Bir şey çıkmaz ben Gine İstanbul Emirgan doğumluyum

mutsuz, negatif, enerjimi çeken kişilerle zorunda olmadıkça görüşmem

34 RK sildi böyle daha iyi diye
Bu arada çok geçmiş olsun dileklerimle inşallah Bir şey çıkmaz ben Gine İstanbul Emirgan doğumluyum

Emirgân mı?

Emirgân Emirgân sana gönüller hayran"

diye bir şarkı vardır. Ah eski Emirgân 60'lar filan...

Evet aynen atlı köşk doğduğum yer

Benim de rahmetli anneannem ve Allah hepimizin yaşayanlarına sağlıklı ömürler versin, kardeşi Zehra teyzemiz, bunlar adalıdır. Ben eski Istanbul'la alakalı tüm matbuları toplarım. Kalpazankaya'da benim soyum var anne tarafımdan, bir gün oraya gitmek istiyorum ölmeden.

Geri