Hangi İnternet Sağlayıcısını ( İSS ) önerirsiniz?

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
1-2 ay içerisinde ttnet ile olan sözleşmem bitiyor. 9 yıllık ttnet serüvenine son vereyim dedim ve biraz gezdim dolaştım nette

Zaten 3 alternatif var bana uygun.

1- Ttnet

2- Super Online
3- Türknet

Türknet beni aşırı cezbediyor fakat, internet ortamında o kadar çok kişi şikayetçi ki anlatamam.

Forumdaki insanlar hangi iss yi kullanıyor ve ne kadar memnun Türknet kullanan var mı? Varsa ne kadar memnun bu konu içerisinde hem bana hem de benim gibi iss değiştirmeyi düşünenen insanlara bir fayda olur diye bu konuyu açtım.

Hepsi TTNet alt yapısını kullanıyor diye biliyorum.
Ben de TTnet kullanıyorum, şikayetim olmadı hiç.

Dağda tepede çalışıyor yada yaşıyorsanız ttnete geçmeyin . Hırsızlar en azından 4 kere internet kablolarını çaldılar . Biraz baskı yapmasaydık birkaç yıl internet kabloları gelmiyecekti .Yukardaki doğru söylüyor . Bütün alt yapıyı ttnet kuruyor

vodafone yapma da ne yaparsan yap. müşteri hizmetlerine puanım eksi 1000 falan.
Eğer bulunduğun bölgede fiber hizmeti varsa superonline yapabilirsin. uygun fiyatları var.

170 adet internet sağlayacısı var hepsi Türk Telekom'a bağlı. Yani vodafone veya superonline de geçseniz aracı firma gibi telekomdan hat kiralayıp size veriyorlar. Türk Telekom harici diğer firmalardan aldığınızda ve bir arıza olduğunda çok geç arızanız düzelir. Yani en sağlıklısı Türk Telekom' dan almak. Arızanız olsa ve çözülmediğinde yüz yüze görüşeceğiniz müdürlükler var onlara gidip çözebiliyorsunuz. Fakat diğer firmalarda hep çağrı merkezi, yüz yüze görüşeceğiniz birisi olmadığı için insan sinir krizi geçiriyor .

Yıllardır bir sürü sağlayıcı kullandım. Dedim bari hepsinin babasına döneyim. :) Türk Telekom.

Ha, mahallende fiber sistem vardır, Turkcell tabi o zaman.

Ben superonlinecıyım. Trabzonda da Ankarada da superonline kullanıyorum mutluyum. Tatlılar :cici:

Türk.net hizli falan ama musteri hizmetlerini aradiginizda muhatap bulamiyorsunuz. Ariza kaydi birak, bilmem ne yap diye telesekreter sizi yonlendiriyor ki bu can sıkıcı bi durum olabiliyor.

Geri