Hangi huyun olmasa mükemmel bir insansın?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 588 gün önce görüldü
Madem bu kadar iyisiniz kırilan kalpleri kim kırıyor sadece ben kırıyor olamam değil mi? İllaki istemeden ya da isteyerek kalp kırdığıniz olmuştur kimse burada günahsız değil. Her ne kadar yeterince mükemmelim iyiyim deseler bile hepimizin yaptığı pişman olduğu ya da olmadığı hataları var. Bı kusurum yok birçok huyum var sadece bir tane değil ama şunu söyleyebilirim şeytan değilim...

Son düzenleme:
Ben komple olmasam mükemmelmiş aslında Sjsjsjsj

Kimse mükemmel değil. Her kul kusuru ile yaratılır. Bazen sevdiğinizi de kırmak zorunda kalıyorsunuz, bir başkasını kırmamak için. Tercih yapmak zorundasınız, herkes ile kötü olmamak için. Herkesin bir yerde bir kırılma noktası var.

Mükemmel insan olmaz ancak hatalarından ders çıkartıp aynı yanlışları tekrar etmeyen insan, en doğruya yakın insandır.

neyi çıkarırsam çıkarayım mükemmel olamam. öyle bir gayem de yok. neysem o.

mükemmellik de kişisel aslında
başkasına mükemmel olan şey , bana sıradan gelebilir

Acaba Berat Yenilmez GIF by TRT

neyse o dur ya mükemmel olmak istemiyorum
hatasız kul yoktur
başkaları şu huyun olmasa yada şu davranışların olmasa "mükemmel bir insansın" sırf bu tür kelimeler duymak için başkasından kendinizi değiştirmeyin
neyse o
önce "BEN" demeli insan
sonra başkaları

Bazen hafızam başıma dert açabiliyor. Hiçbir şeyi unutmuyorum. Mükemmel olmak istemiyorum ama hafızama reset atabilseydim aslında daha iyi olurdu..​

şu takıntılarım üst seviyede olmasa güzel olurdu .. ömrümü törpülüyor ergenlikten bu yana .. ne demişlerdi can çıkar huy çıkmaz..

Mukkemmel olmadigimi bilen 1insan oldugum icin ne cikartirsam cikartayim mukkemmeliyetci kisiligimi yine memnun olmicak...

Geri