Hangi Eşyalarınızın Kullanılmasından Rahatsız Olursunuz?

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Kullanılmasını istemediğimiz hepimiz için değerli olan eşyalar muhakkak vardır. Sizin için değerli olan ve kullanılmasını istemediğiniz eşyalar nelerdir?​

Ben bana ait olan şeylerin alınmasını, kullanılmasını pek sevmem…

Kıyafetlerim ayakkabılarım dokunulmasin ya ./

Eşyalarımı kullanabilecek, Türkiye ye gidince gönül hoşluğu ile çalabilecek bi’ ablam var. Canım onun zaten, eşya nedir. Biriciğim, ruhum ^93

makyaj/cilt bakım ürünlerim ve telefonuma el atılması xd

Ben sevmiyorum bana özel şeylerin kullanılmasını. Hatta arada bir eve temizlik için bir hanımefendi çağırıyorum ve dolap içlerine dokunmaması konusunda uyarımı yapıyorum. Mutfak dolapları dahil. Yani hane dışında birinin bazı şeylere dokunması fikri bile beni rahatsız ediyor. Bunun istisnası aile bireylerimdir. Ailemin kadınlarıyla paylaşabileceğim şeyler vardır. Paylaşamayacağım da şeyler vardır; zaten onlar da böyle bir hassasiyette olduğundan yani aynı hassasiyetlere sahip olduğumuz için talepleri olmaz. Biraz afaki konuştum hdhd Bilinçli canım

Kişisel şeyler dışında pek rahatsız olmam ama geri verilmesi kaydıyla. Verilmiyorsa geri çifkefleşirim...Birkaç ayda bir kullanmadığım ya da az kullandığım makyaj malzemelerini kardeşime ve büyük yeğenime verip rızıklandırırım ki benim olana yaklaşmasınlar...

Aşırı üst düzey dağınık vaziyette fakat kendi içerisinde harika düzenli bir odam vardır, kardeşim benim odamı elleme, hayır size bağırmıyorum sayın anama serzenişteyim, burayı okumayacağı için rahat rahat sallayabilirim, ya elleme ya, şu odayı bi' elleme, şu eşyaları kafana göre bir yerlere koyma,

bak şimdi, bende Weihenstephaner'ın güzel bir bardağı var, weizen çeşidi, neyse, sen bunu al, götür mutfağa, taze toplanmış çiçeği de koy içine, suyu da koy, vazo yap.

Bak evde 17 çeşit vazo var, götürüyor benim keyif birası içtiğim günlerde kullandığım bardağı vazo yapıyor,

akla mantığa bak ya, gel de dellenme,

ay sabırs.

Kalemimin bile kullanılmasından rahatsız oluyorum, yerine konmuyor çünkü. İhtiyacın varsa sor, veririm ama unutmak, önemsememek, dikkat etmemek anlamına geliyor ve bu sinirimi bozuyor.

Geri