Hangi doğal afetsiniz?

Konu sahibi son olarak 659 gün önce görüldü
Tıkla çöz; Hangi Doğal Felaketsiniz? Testi Çözün ve İçinizdeki Öfkenin Seviyesinin Farkına Varın - Hangi Doğal Felaketsiniz? Testi Çözün ve İçinizdeki Öfkenin Seviyesinin Farkına Varın - Haberself - Türkiye nin Viral Haber Merkezi

Benim ki- Ne zaman patlayacağınız, ne zaman kendinizi kaybedeceğiniz belli değil. Bunu siz de bilmiyorsunuz. Ancak, bu gerçekleştiğinde size ve çevrenize zarar verecek hareketlerde bulunabileceğinizi kestirebiliyorsunuz. bunun için sakin kalmak en önemli önceliğiniz.

Sabırlı ve dinginsiniz. Her türlü kötülük ve musibete uzun süre sabredebiliyorsunuz. Ancak, zamanı geldiğinde en küçük şeyler bile sizi harekete geçirebiliyor. Böyle durumlarda yanınıza yaklaşmamak en iyisi.

:rolleyes:

Yangın
İçinizde kimseye ifade edemediğiniz bir öfke var. Her an patlamamak için kendinizi zor tutuyorsunuz. Ancak, bu öfkenin kaynağını kendiniz bile tam olarak bilmiyorsunuz. Biraz daha sakin düşünüp kızgınlığınızın kaynağını bulmanız gerekiyor.

Tipi
İnsanlara soğuk gelen bir yapınız var. Ki, zaten böyle düşünmeleri konusunda onlara hak veriyorsunuz. Kimseyle fazla yüz göz olmak istemiyorsunuz. Ancak, yolunuza çıkacak insanların da vay haline.

Saçma olduğunu bilsem de çok seviyorum bu testleri, hep çözerim :sırıt:

sel - Aslında su kadar sakin ve huzurlu bir yapınız var. Ancak, kimi insanlar ve olayların bu huzuru kaçırmasına izin veriyorsunuz. Kendinizi kaybettiğiniz an herşeyi yıkıp parçalayacağınızı biliyorsunuz. Bu yüzden sakin kalmaya özen gösteriyorsunuz.

Bu çıktım.

İçinizde kimseye ifade edemediğiniz bir öfke var. Her an patlamamak için kendinizi zor tutuyorsunuz. Ancak, bu öfkenin kaynağını kendiniz bile tam olarak bilmiyorsunuz. Biraz daha sakin düşünüp kızgınlığınızın kaynağını bulmanız gerekiyor.

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sel

Aslında su kadar sakin ve huzurlu bir yapınız var. Ancak, kimi insanlar ve olayların bu huzuru kaçırmasına izin veriyorsunuz. Kendinizi kaybettiğiniz an herşeyi yıkıp parçalayacağınızı biliyorsunuz. Bu yüzden sakin kalmaya özen gösteriyorsunuz.

"Siz Tipi'siniz" çıktı.

Derken tipsiz mi diyon? :liv:

*

İnsanlara soğuk gelen bir yapınız var. Ki, zaten böyle düşünmeleri konusunda onlara hak veriyorsunuz. Kimseyle fazla yüz göz olmak istemiyorsunuz. Ancak, yolunuza çıkacak insanların da vay haline.

Doğal afet diye girdim doğa felaket çıktım,

Kasırgaymışım ben

"Siz depremsiniz"
Ne zaman patlayacağınız, ne zaman kendinizi kaybedeceğiniz belli değil. Bunu siz de bilmiyorsunuz. Ancak, bu gerçekleştiğinde size ve çevrenize zarar verecek hareketlerde bulunabileceğinizi kestirebiliyorsunuz. bunun için sakin kalmak en önemli önceliğiniz.

Geri