Hangi Diziler Nerede Çekiliyor 2014

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
hangi dizi nerede çekiliyor 2014 - hangi diziler nerede çekiliyor 2014 - hangi dizi nerede çekiliyor merak ediyorsan bak

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde çekiliyor.

AŞKIN DİLİ YOK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Aşkın Dili Yok, Bitlis’te çekiliyor.

BENİM ADIM GÜLTEPE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Benim Adım Gültepe’nin ilk bölümleri İzmir’de çekiliyor. Dizi daha sonra İstanbul’da çekilecek.

REAKSİYON DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Herkes Düşmanını Tanıyacak (Kod Adı Reaksiyon) İstanbul’da çekiliyor. Cihangir semtinde çekiliyor.

KADİM DOSTUM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Fox’un yeni dizisi Mardin’de çekiliyor.

YILANLARIN ÖCÜ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Yılanların Öcü dizisi Nevşehir – Kapadokya’da çekiliyor.

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Muğla Güzelköy’de bir kısmı çekilen dizinin İstanbul çekimleri başladı.

ULAN İSTANBUL DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Ulan İstanbul dizisi İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekiliyor.

KAÇAK GELİNLER DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Kaçak Gelinler dizisinin ilk bölümleri İzmir Urla’da çekilirken daha sonraki bölümler İstanbul Kadıköy ve Moda’da çekiliyor.

KURT SEYİT VE ŞURA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Kurt Seyit Ve Şura dizisinin ilk bölümleri Rusya’da çekildi. Sevilen dizi daha sonra İstanbul Sultanbeyli’de kurulan dev platoda devam ediyor.

[b|KARA PARA AŞK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?[/b]
Kara Para Aşk dizisinin ev çekimleri Bebek’teki yalıda çekilirken, dış sahneler için İstanbul’un çeşitli semtleri kullanılıyor.

KARDEŞ PAYI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Kanlıca’da Güneşi Beklerken dizisinin de çekildiği mahalle de çekiliyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizi Star TV'de başlayacak.
Başrollerinde ise Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük gibi oyuncular yer alıyor. Dizi merakla bekleniyor.
Henüz dizinin ne zaman başlayacağı netlik kazanmış değil.
Dizinin çekimleri Antakya'da yapılacak.

Başrollerinde Timur Acar, Sinan Çalışkanoğlu ve Survivor'dan tanıdığımız Eda Özerkan'ın oynayacağı Kertenkele dizisi çok yakında ATV'de başlayacak.

2004 yapımı bir İran dizisinden esinlenilen Kertenkele'de hapishaneden kaçan ünlü bir hırsızın sınır ilinde kendini imam olarak tanıtmasını konu alan bir senaryosu var.

Kertenkele dizisi İstanbul'da çekilecek. Semt belli değil.

Setlerine mi gidicez :p

1erkek 1kadın 1çocuk nerede çekiliyor :p

İstanbul'dur. Zaten tek mekanda geçiyor dizi. :D

Bizim evde çekiliyor;D

Tam adres iyi olurdu genelleme olmuyor arkadaşlar :p

Burak Serdar Şanal, Melis Babadağ ve Öykü Çelik'in başrolde olduğu Yeşil Deniz dizisi her Cuma TRT1'de 19:55'te ekranlara gelmektedir.

Bir köy dizisi olan Yeşil Deniz Ege'de çekilmektedir. İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı olan Birgi kasabasında çekilmektedir.

Hep Pazartesi Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Şebnem Bozoklu, Erkan Köstendil gibi oyuncular rol alıyor.

Ulan İstanbul dizisi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor.

Konağın bulunduğu çekim yeri Çengelköy. Beykoz Kundura Fabrikası, Beykoz, Üsküdar Ulan İstanbul’un çekim yerleri.

dizi başlamadan önce ilk olarak sirkecideki bankanın önünde sete denk geldim tabi bilmiyordum tanımıyordum oyuncuları o zaman sonrasında üsküdar ayağında bir gün setin çalışmasına denk gelmiştim vaktim olsaydı uğrayacaktım yanlarına çok eğlenceli görünüyorlardı
severek izliyoruz : )

Her Cuma akşamı Star TV ekranlarında yayınlanan MedCezir dizisinde başrolde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya gibi oyuncular rol alıyor.

StMedcezir, İstanbul’un Tuzla semtinde çekilmektedir. Ev çekimleri dışında kalan çekimlerde ise İstanbul’un diğer semtleri de kullanılıyor.

Üniversite sahneleri ise Bağcılardaki Kemerburgaz Üniversitesi kullanılıyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin Antakya'da başlayan çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde devam ediyor. Dizide Yeniköy sahilleri de kullanılıyor.

Kertenkele dizisi İstanbul Anadolu Kavağı semtinde çekiliyor.

Başrollerinde Yusuf Çim ve Rüveyda Öksüz'ün yer alacağı dizi henüz başlamadı; ancak tanıtım fragmanları dönmeye başladı bile.

Show TV'de ekranlara gelecek olan dizi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor. Ezra dizisi için İstanbul'a özel set kurulmuş.

Geri