Hangi Burcun Erkeğinden Kanka Hangisinden Sevgili Olur?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bir Tuttuğunu Bir Daha Bırakmayan Akrep Erkeği

Aşk deseniz var, tutku deseniz var, sahiplenme deseniz var…Kendilerine has havalarıyla insanı mıknatıs gibi kendisine çeken Akrep erkekleri için, aşk hafife alınacak bir konu değildir.

Benim aslan parçasının ortama girişi... Doğru bir karar vermişim ya, net.

Yay erkeğini gördüğünüz an topuklayın. İkizler yanlarında hiçbir şey. Adanalıdan çok iyi kanka olur. Sevgili ı ıh. Kfjjfjfjf
Aslanlar olabilir özgüvenleriyle…

İkizlerden kanka , Aslandan sevgili Akrepten hiç bişey kjkjkjkh

Koç erkeğine aklınız varsa bulaşmayın aslan ve akrep erkeği kankanız olabilir. Kova ile bakışın çok tatlılar

ben sevdiğim insan için her yere ve her şeye okey veririm.
standart düz arkadaş için kılımı kıpırdatmam.

bu aralar oğlak burcundan nefret ediyorum ne kanka ne olurum ne de sevgili
kvşdşdlfl

Senelerin Değişmeyen Dostluğuyla Boğa Erkeği

Boğa erkeği, yanında kasmadan temizlik yaparken giydiğiniz tişörtünüzle, kalemle topladığınız saçlarınızla oturabileceğiniz rahatlıkta, asla kasıntı olmayan kafa yapısıyla yıkık zamanların aranılan dostlarından biridir. Her gün de dostlarla aktivite olmaz ki canım, eve pizza söyleyip tüm gün PES atmak mı istediniz, şöyle yayıla yayıla sohbet etmek mi istediniz, o zaman hemen Boğa burcu kankinize gidiyorsunuz. Siz gidiyorsunuz diyoruz çünkü, hemen bir alo demenizle dışarıya çıkacağını düşünmediniz herhalde. Cipsinizi, kolanızı alın ve yola koyulun. Boğa kankinizden rahatını bozmasını bekleyecek haliniz yok sonuçta.

aradığınız dosta şu an ulaşılabiliyor :P zaten bizden hiç sevgili diye bahsetmeyin hep dost arkadaş.niye evde kaldığımız belli :P :P

yay burcunun kızları felaket
hele ki boğalar gizli saldırganlardır

kehkehkeh

Geri