Hangi Burç Üzülünce Ne Yapar?

Konu sahibi son olarak 1057 gün önce görüldü
ASLAN BURCU ÜZÜLÜRSE: Sineye çektiğini zannettirir. Unuttuğunu gösterir ama acısını asla unutmaz. En zayıf anınızda alır intikamını ASLAN.

Artık acı çekiyoruz. Cektiremiyoruz . Yapacak bir şey yok :p

BOĞA BURCU ÜZÜLÜRSE: Acısını içinde yaşar taa ki doğru zamanın geldiğini karar verene kadar. 10 katı daha fazla üzecek yeteneğe sahiptir.

= İntikam soğuk yenen bir yemektir.

Heyttt bee Koça bak sen kimin burcu be

İntikam almak şöyle dursun aklımdan bile geçirmem benimki pek uymuyor
Sessizleşirim içime atarım ben çünkü er veya geç asıl hesap soracak olana hesap vereceklerdir bilirim

BOĞA BURCU ÜZÜLÜRSE: Acısını içinde yaşar taa ki doğru zamanın geldiğini karar verene kadar. 10 katı daha fazla üzecek yeteneğe sahiptir.

Benimkisi olmamış hiç uğraşmam ben umrumda olmaz belki biraz uyurum o kadar :p

AKREP BURCU ÜZÜLÜRSE: İntikamını almak için fazla beklemez. Hiç beklenmedik anda onu üzene cezasını verir. Acı çektirir.

Nerde lan hep biz çekiyoruz yalancı dümenciler

bir de çektiğimizi belli etmeyip içimize atıyoruz dışarı gülüyoruz o daha beter maske düşmesin diye can çekişiyoruz

Dikkat ettim de konudaki tüm burçlar neredeyse intikam alma derdinde. Ve her biri de bu konuda çok başarılı. Memleketçe çok mu sinsiyiz ne... :T:

Derim hep kin gutmem ama odesmek adettendir diye.

Oğlağım intikam almam ben aksine sessizleşirim zaman en iyi sonu yazıyor nasılsa ve hep yazdı

YAY BURCU ÜZÜLÜRSE: İntikam almak için hiç beklemez. Onu üzen kişiye söylediği tek kelime onun intikamıdır zaten. Tek kelime!

Yanlış. Yükselenim oğlak burcunun yorumu daha doğru.

KOVA BURCU ÜZÜLÜRSE: İntikam almak için fazla beklemez. Ne yapar eder onu üzeni bir şekilde üzmeyi harika şekilde başarır. Korkulur...hmmm

Geri