Hangi burç nasıl intikam alır?

Konu sahibi son olarak 1196 gün önce görüldü
boğaya başak yorumlarını okuyun ve suskunluğumun asaletimden değil sinsiliğimden olduğunu anlayın... hala alev almadıysa ortalık pişmeye değmediğinizdendir karr deşş... biz bekleriz.

bize bak ya dksshsk
doğru olsa bari...

Akrep kadınının intikamını tatmayan bilemez aman Allahım..

• Aslan:
  • Gururunu değerli bir taş gibi taşıyan Aslan burcunun sizden intikam alması için öncelikle onun gururunu incitecek bir şey yapmanız gerekir. Lakin eğer gururunu incitecek bir şey yaptıysanız da hiç boşuna saklanacak delik aramayın. Her nerede olursanız olun Aslanın öfkesi gelir sizi yakalarınızdan tutar. En büyük cezası onun ışığından daha fazla yararlanamayacak olmanızdır. Sosyal çevrenizde birden hiç varolmamış gibi yok oluverirsiniz. Ama yine de Aslanın sizden intikam alması için sizi gerçekten önemsemiş olması gerekir. Yoksa intikama tenezzül bile etmez.

• “Aslanın sizden intikam alması için sizi gerçekten önemsemiş olması gerekir. Yoksa intikama tenezzül bile etmez.” Başka da bir şey demiyorum.

kötü abartarak korur
saldırmaz

• Koç:
  • Fevri davranışların, düşünmeden konuşmaların burcu olan Koçlar, öfkelendiklerinde şiddete meyil gösterebilen insanlardır. Öfke kontrolleri zayıf olduğundan bu duyguyu içlerinde biriktirip kine dönüştürmezler genellikle, fakat ola ki dönüştürürlerse de öyle stratejik planlarla, düşünülmüş tuzaklarla falan intikam alamazlar. Göze göz dişe diş bir intikam olur onlarınki ve sıcak yenen bir yemekten ziyade çabucak tüketilen bir fast food gibidir.

(:

Laf filan sokmaya ihtiyac duymam ki ama ben. Gormem , hiclestiririm , bir bakarim ki kendi kendine infilak etmis muhatabim.

• Akrep:
  • İntikam konusunda, ihtisas yapıp ordinaryus statüsüne ulaşan akrep burcuna bulaştıysanız şimdiden en kötüsüne hazırlanmalısınız. Öyle sinsi sinsi arkanızdan iş çevirmez Akrep burcu. Sizden intikamını nasıl alacağını bilemeseniz bile sizden intikam alacağını çok iyi bilirsiniz. Her fırsatta yeniden intikam alır. Planlı, sarılmaz ve bitmez bir intikamdır akrebin intikamı. Üzerine kitaplar romanlar yazılır.
Uzak durun benden ;)

"İkizler:Kelimelere kolayca hükmedebilen İkizler burcu intikamını yine lafları, sözleriyle alır. Siz hiç anlamadan bir arı gibi sokar lafları. Çok öfkelendiyse ve sizden intikam almak istiyorsa çok kalabalık olan bir anı bekler. Fikir beyan ettiğiniz her anda size muhalefet olmak için elinden geleni yapar. Kelimelere öyle hakimdir siz her karşı gediğinizde sözlerin farklı anlamlarda kullanıldığını ima eder onunla savaşamayarak ortamı terk etmek zorunda kalırsınız. İkizlerin intikamı çok acı olur."

@need bu yüzden mi ısrarın jsjsj @Melodram ayni yigido sanki ama bir farkla mağlup olan bir ikizler jzjz

kendimde intikam enerjisi bulamadığım için her şeyi, herkesi affettim.

Ya ben intikam soguk yenen yemektiri yanlis anlamisim kesin. Intikam alicam diye beklerken beklerken, unutup gidiyorum :d

Geri