burda sölemim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
demek allah yolundasın..Diyanet işlerinde.
bu yol seni evrime, evrimde ateşistliğe götürür anna k. dikkatli ol.Bilim ve sanat....
ateşistlik nedir diye baktım da geldim... zalim..demek allah yolundasın..
bu yol seni evrime, evrimde ateşistliğe götürür anna k. dikkatli ol.
+ sıhhi tesisat, ucundan kıyısından biraz da elektrik tesisatıBilumum hırdavat işlerinde
Kendi çapımda ben de az çok anlıyorum tesisattan, sıhhi değil ama su, elektrik vb.+ sıhhi tesisat, ucundan kıyısından biraz da elektrik tesisatı
Benim alanım bu, yaklaşık 24 yıldır bu işle uğraşıyorum. Sadece elektriğe biraz uzağım ama nereye ne kullanılır az çok bilirim.Kendi çapımda ben de az çok anlıyorum tesisattan, sıhhi değil ama su, elektrik vb.
Sorunu çözecek kadar.
Sakarlik uzmanlik alanimdir kimse elime su dokemez bu konuda
Ben dökebilirim sevgili Sanem.Sakarlik uzmanlik alanimdir kimse elime su dokemez bu konuda
Yok bu ara elimi yakmiyorum parmagimi da kesmiyorum da, gecen merdiveni yikarken kaydim bacagimi mermere carptim onada sukur son anda kendimi topladim az daha yere kapaniyordum :$En son parmağını kesmiştin
Yok bu ara elimi yakmiyorum parmagimi da kesmiyorum da, gecen merdiveni yikarken kaydim bacagimi mermere carptim onada sukur son anda kendimi topladim az daha yere kapaniyordum :$
Çok geçmiş olsun. Sizinki nazardır ama.Yok bu ara elimi yakmiyorum parmagimi da kesmiyorum da, gecen merdiveni yikarken kaydim bacagimi mermere carptim onada sukur son anda kendimi topladim az daha yere kapaniyordum :$