Hamster Nasıl Beslenir?

Konu sahibi son olarak 920 gün önce görüldü
Hamster Nasıl Beslenir?

hamster nasıl beslenir, hamster neyle beslenir, hamster ne ile beslenir, hamster nasil beslenir, sülük neyle beslenir, hamsterlar nasıl beslenir, sülükler neyle beslenir, hamsterlar ne ile beslenir, sülük nasıl beslenir, sülükler ne ile beslenir, sülük ne ile beslenir, hamsterler nasıl beslenir, hemster nasıl beslenir, hamster evde nasıl beslenir, hamster nasıl eğitilir

Hamster Nasıl Beslenir?

Okurkene kör oldum Kuzey sağol. Havuç bırokoni filan yiyorlarmış galiba :nopsrn:

Cemberinin onune peynir koyup kosturarak beslenir.

Hakikaten Kuzey o nasıl bir yazı çeşididir ? Mastor haklı kör olur insan. Bir de sülük mü konu yoksa hamster mi alakayı çözemedim. :liv:

Bir dönem bakmıştım, annemler tatildeyken.. Sonra mı?.. Annemle tanışmaları çığlıklar eşliğinde oldu ve 3 evetle arkadaşımın evine uğurlandı..

Gelelim asıl konuya.. Hamster nasıl beslenir?.. Bakımı müthiş kolaydır, hatta belki de en kolay hayvandır.. Kaliteli geniş bir kafes alıyor, tekerleği aslaaaa ihmal etmiyoruz.. Akmaz, kokmaz, tüy dökmez, gezdir demez, yemek seçmez, ses yapıp komşu rahatsız etmez, yıkamanız gerekmez, titiz hayvandır zaten kendini temizler.. Sizi hasta etmez ama siz mikrop bulaştırıp onu hasta edebilirsiniz.. Gripken vs yaklaşmayın.. Kafesi haftada 1 veya 10 günde 1 temizleyebilirsiniz.. Hiç temizlememezlik olmaz, pis ortam huzursuz hamster demek.. Çok sıcak havalarda ölü gibi yatar, korkmayın ölmedi sadece çok sıcağı sevmiyor, sıcaklarda dikkat etmek lazım.. Kolay kolay ısırmaz ama size alışmadan elinize almaya kalkarsanız, sakladığı yemeğe elinizi uzatırsanız veya korkutursanız
koruma içgüdüsüyle ısırabilir.. Hamster elma, havuç, salatalık, marul, muz, üzüm gibi yiyeceklere bayılır ama az vermek lazım çünkü doğası gereği bir kısmını kafeste sağa-sola saklar bu şapşikler.. Sakladığı yemekler çürürse koku yapar.. Bir kenarda tamamlayıcı besin takviyesi niyetine ot bulundurulmalıdır, bir de kemirme taşı tabiki.. Onun dışında mis gibi hayvandır, psikopat gibi tekerde döner, vik vik öter, çok sevimlidir.. Oy kuzum kıyamam, çok şirinler yaa.. :ks:

skoftenmedia-35.gif

Geri