Hamsi Kaç Günde Bozulur?

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Pişmiş Hamsi Kaç Günde Bozulur?
Pişmiş hamsi ortalama 12 ila 18 saat içerisinde tazeliğini yitirmektedir. dolapta sakladığınız pişmemiş hamsi 48 saat içerisinde bozulmaktadır. hamsiyi temizledikten sonra dondurarakta tazeliğini koruyamazsınız.

kendi tuttugunuz, içi temizlenmemiş her türlü balık günlerce hatta haftalarca dipfirizde tazeleğini korur

kendi tuttugunuz, içi temizlenmemiş her türlü balık günlerce hatta haftalarca dipfirizde tazeleğini korur

Doğru fakat palamut harici hiç bi balık 1 ay dan fazla dondurucuda tazeliğini koruyamaz. ha zehirlenmezsiniz o ayrı ama balık ciddi anlamda sıkıntı çıkartıyor.

Doğru fakat palamut harici hiç bi balık 1 ay dan fazla dondurucuda tazeliğini koruyamaz. ha zehirlenmezsiniz o ayrı ama balık ciddi anlamda sıkıntı çıkartıyor.

yanii bizzat çipura gibi büyük, kupa gibi küçük tavalık balıklar üzerinde denedik tat olarak da pek bir değişik gelmemişti

Pişmiş hamsi için, sıcağı sıcağına yiceksin valla.

ben taze alınmış ve hemen yapılmış halde seviyorum.Diger türlü bozulmasa da tazeliği gitmiş oluyor.

Dondurucuya girip çıktıgı zaman balıgın türü ne olursa olsun tadı degişiyor.

Çok balık tüketmiyorum. Karadenizlilere sormak lazım.

Aç öğrencinin bu konuda ne işi var?-sorarım size.

Balık alındıktan sonra naylon poşetler içinde saklanırsa çabuk bayatlar. Kendi sağlığınız için pazardan alıp eve getirdiğiniz balığı bol akarsuyun altında yıkayıp buzdolabında en fazla 1 gün saklayıp tüketiniz.
Onun haricinde dondurucuya konan balıkların çok iyi temizlenmesi ve -32 derecede hızla dondurulup -18 derecede saklanması gerekmektedir. Dondurucuda balık 3-6 ay saklanabilir. Ayrıca balık dondurucudan çıktığı zaman çözülmeden kullanılmalıdır. =)

Hiç sevmem hamsiyi, istediği sürede bozulabilir. :D

Hamsi ile arası iyi olmayan ender kadardenizlilerdenim .)

Bozulmaz cunku hemen yirim.

Kilosu 20 25 tl diyor tvler kaçmış hamsiler karadenizden

Geri