Hamileyken bebeğinizin sizi öldürceğini bilseniz aldırırmısınız

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Aldırmam kıyamam ona canını ben vermedimki alıyım zaten o gün ölceksem ölürüm ama bebeğime kıyamam

Allahın Verdiği Canı Allah Alır. Kimin haddine

Sonuçta ben öldükten sonra bebek de ölecek. Aldırırım

hakkaten anne olmayi dusunmuyorum yani de soyle bir dusununce
bana birsey olursa ona kim bakicak uvey anne vs vs aldiririm
Ben niye olim kardesim demiyorum ciddi bir konu neyse ben aldiririm (son care ise)

Aldırırım. Ama etkisini kolay kolay atlatabileceğimi sanmıyorum.

Bu sorlar keşke birde 30 yıl önce Falan sorulsaydıda karşılaştırma yapılsaydı. Sonucu merak ediyorum

Yapar mıyım hiç öyle şey tatlışım. Kıyamam ki ben ona. Elbette aldırmayıp ölümümü bekleyeceğim. İnsancıl ve mantıklı olan bu çünkü. Bırak annesiz kalsın eşek sıpası da aklı başına gelsin der çatırda çatırda doğururum.

Bu durumla ilgili bir çok çelişki var bence. Bebek yaşayacak mı? Sağlıklı doğma ihtimali nedir? Bebekte herhangi bir sekel var mı? Bunları tartışmak gerek.

Aldırmam öleceğimi biliyorsam onun yaşam standartları yukselltir kaliteli bi hayat hazırlamaya çalışırdım annesiZ kalmasını da istemem ama eşim var bide onuda sonra düşüncez artık :p

o an ki duruma , psikolojiye bağlı şimdi iki seçenekte kolay gelir allah öyle bir şey yaşatmaz inşallah

Hamile kaldığınızda o an anneliğe ilk adımı attığınızda zaten size dair hiçbir şeyi önemsemiyorsunuz düşündüğünüz tek şey bebek oluyor şuan aldırırım diyenler bile ALLAH korusun o duruma düşerlerse vazgececekleri kendi canları olur onun yaşaması için .

aldırırım tabi ki ben annesiz büyümek istemezdim

Geri