Hamilelikte antidepresan kullanılır mı?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Hamilelik sürecinde kadınların antidepresan kullanması hamilelik sürecini olumsuz etkiler mi? Zararlı mıdır? Zararlı ise ne gibi zararları vardır?

hamile misin?
derdim var bölümüne gerçek dertlerimizi yazıyoruz diye biliyorum

Bence bazıları hamile kalmamalı direkt xd
Üreme hakkı sadece benim gibi mükemmellere verilmeli.

Talebiniz işleme alınmış olup değerlendirilecektir.Biz sizi ararız :D

Talep etmiyorum, emrediyorum. Kadın doğumcu olup mükemmel olmayanların çocuk yapmasını engelleyeceğim. İnsan ırkı mükemmel olacak aslşkalşskşs

Talep etmiyorum, emrediyorum. Kadın doğumcu olup mükemmel olmayanların çocuk yapmasını engelleyeceğim. İnsan ırkı mükemmel olacak aslşkalşskşs

askeriyemi sandın hı?tanıdığım bi ebe var yönlendiriyorum sana :D insan ırkından mükemmeller çıkar ama hepsinden böyle büyük beklentilerin olmasın denedim olmuyo

askeriyemi sandın hı?tanıdığım bi ebe var yönlendiriyorum sana :D insan ırkından mükemmeller çıkar ama hepsinden böyle büyük beklentilerin olmasın denedim olmuyo

Düşündüm de çok da önemi yok. Herkes ne de olsa bi gün ölecek :D

Karar vermenin kolay olmadigi bir durumdur. Depresyonun siddetine gore tedavi sekli degisir. Anne ve bebek icin uzun vadede en iyi tedavi seklini doktorunuz belirleyecektir.

ayakta geldi morgamı gönderdin adamı, ee en kötü olmasalar acile gelmezler zaten

Hee boğazı çok ağrıyomuş.
Çok kötüymüşler.
541 hastayı gördük şu saate kadar, ilaç yazdırmaya bile acile geliyolar. Çok kötü durumdalar yeaa .s

Geri