Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yolun açık olsun doktorum, bir adama her şey mi yakışır ya..Kutlu yürüyüş
Şaka bile olsa bu muhabbetleri kendi adıma sevmiyor ve sana bol ilgili günler diliyorum değerli kardeşim.İlgiye ihtiyacım var @Lefty![]()
Ufff bırakın abla abi kardeş yaaaa ben sizin bol tartışmalı günlerinizi özledimŞaka bile olsa bu muhabbetleri kendi adıma sevmiyor ve sana bol ilgili günler diliyorum değerli kardeşim.![]()
Ağlaaa canım hocammm sende ona ablacığım diyorsunBana kardeşim dedi![]()
Abla kardeştik bir ara da hatırla artık, uzatma bence, yanlış yoldasın ve kısmetlerin de kapanacak.Bana kardeşim dedi![]()
Oyyyyy yaaaaa nasıl mutlu oldummmmm şuannn yerimmm yerimmm evlen teyze olmak istyorum(hizli girdim galiba mxmdmdmd)@yoSun cuğum bu konular beni aşar.
Hayatımda benim için çok özel, değerli bir insan var ve takdir edersin ki bu tarz konuşmaların içinde olmak istemem.
Keşkeee hocamda yapsa bundan buraya atsaclimax hocam ona küçük sürprizler yapın lütfen.
![]()
Offf fitili ateşledi bence de yaramıyorTamam. Bunu sen istedin. Maske bir boka yaramıyor![]()