Hamile eşini başka biriyle görünce ikisinide öldürdü.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Edinilen bilgiye göre, Aydın Söke’de park halindeki bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda araç sürücüsü Ercan Zengin (31) olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Nurgül Aslan (25) kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aslan’ın yaklaşık 1,5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Olayın ardından başlatılan soruşturmada saldırıyı gerçekleştiren kişinin Nurgül Aslan’ın eşi E. Aslan olduğu tespit edildi. Saldırının ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Öte yandan E. Aslan’ın olay sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşinin kendisini aldattığını öne sürdüğü ve cinayeti bu gerekçeyle işlediğini savunduğu öğrenildi.

Aslan, paylaşımında, “Nurgül beni aldattı. İkisinin de kafasına sıktım. Namusumu temizledim” ifadesine yer verdi.

Öte yandan Nurgül ve Erkan Aslan’ın 9 yıldır sevgili olduğu, 27 gün önce evlendikleri bilgisine ulaşıldı.

IMG_6317.jpeg

o psikolojiyi anlamak zor ama keşke kendi hayatını mahvetmeseydi. bu olaydaki iddialarının doğruluğunu bilemiyoruz tabii. hatırlarsınız belki, nişanlısının aldatması üzerine hastane önüne pankart asan bir adam vardı. kurtulduğuna şükredip bunları çevresine ifşa edeceksin ki en güzel ceza bu olur. (diyeceğim ama toplum ahlakı o kadar bozuldu ki bu da normal karşılanıyor)

Meşru müdafa olmadıkça can almak en büyük günahtır da“Allah kimseyi böyle imtihanlarla sınamasın.” demişti bir müvekkilim. Doğrudur, kimse sınanmasın böyle şeylerle.

o senin namusun olayı
davranışınla ilgilidir
neyse

Başkasının sınavıyla sınanmadıkça, ne iyi yaptın demeli ne de kınamalı. Çünkü bunlar çok ağır durumlar. Hayatta insanın başına gelebilecek en büyük kıyametlerden biri bu.

Adamın biri tam eve girecekken, bi bakıyo içerden sesler geliyor. Pencereden göz atıyor ve eve giren adamın saklanmaya çalıştığını görüyor. Karısını yakaladığı adam yan komşusu. Sakince zile basıyor. Kadın korkudan beti benzi atmış halde. Adam hiçbir şey yokmuş gibi içeri girip "hanım üç tane yumurta kır da yiyelim, biraz acikmisim" diyor. Kadın da ohhh yırttık galiba diyor. Bi kendisine, bi de kocasına iki tane yumurta kırıyor. Adam diyor ki, neden üç tane kırmadın, iceride misafir var ya işte çağır gelsin. Kadın şok. Gördüm adamı çağır gelsin sofraya otursun diyor. Adam tedirgin bi şekilde geliyor oturuyor. Kadının kocası diyo ki, bak bu kadın şimdiye kadar bana helal sana haramdı. Şimdi bana haram, sana helaldir. Boşadım bunu al git diyor. Tabi kadinla adamin saskinliktan aklı cikacak gibi oluyor ama kalkip gidiyorlar. Evleniyorlar.

Kısa bir süre sonra evinde yatarken, karısının evlenip gittiği komşusunun evinden kiyamet koparcasına sesler geliyor. Kalkıp dışarı çıkıyor, komsusunun evine polis gelmis, o adamı tutuklamislar ve hapse götürüyorlar. Çünkü komsusu, tıpkı bu adam gibi, eve geldiğinde karısını başkasıyla basıyor. Hem evine giren adamı hem de karısını öldürüyor. Etme bulma dünyası.

Tabi bizim hoca da durur mu, yapıştırmış cevabı... Ulan ben bilmiyor muydum sizi öldürmeyi? Üç tane yumurtayı da sen kırdıramadın mı?

Cinayetin hiçbir haklı sebebi olamaz ve yanlış bir davranışı başka bir yanlış ile devam ettirmiş oldu.

Allah iyilerle karşılaştırsın boşansaydı keşke

• Beğen
Tepkiler: ne
Öldürdükten sonra video çekip atmış namusumu temizledim diye!

Geri