Hamile arkadaşıma hediye önerileri

• Kullanıcı Sezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
selamlar dostlar yarin arkadasimin dogum gunu..ben bu kiza ne alayim? 30 haftalik hamile azicikda burnu yuksekde.
bebekle ilgilu birsey almiyacagim kendisine ne alayim? yarin alisveris merkezinde surunecegim:bekle

tesekkur ederim yardim edecek arkadaslara:benmi:

Sezen, arkadaşının doğum günü yarınsa terazi burcudur.
Teraziler genelde takı veya mücevher gibi şeylere önem verirler. Bir yüzük veya bir kolye alabilirsin. Basit olmaması açısından kolyeyi safir seçebilirsin mesela.

Şuan hamileyse, kadınların klasik "Çok kilo aldım." triplerinde olabilir. Morali bozuktur, belli etmiyordur. Ona hala güzel ve özel olduğunu hatırlatma amacıyla dışarı çıkarken yanına alabileceği bir çanta, şal gibi bir hediye de olabilir. Ya da ayakkabı numarasını öğrenip bir topuklu ayakkabı da olabilir.

Parfüm veya parfümlü bir vücut losyonu da güzel olur. Teraziler insanlarla ilgili olur. Kitap tarzı bir hediye seçersen de biyografik kitaplar iş görür.

Bakınız: Burçlara göre hediye seçimi. :)

Parfüm alma çok klişe bi hediye olur. Özel ilgi alanı varsa onunla alakalı bir şey olabilir mesela.

Sezen, arkadaşının doğum günü yarınsa terazi burcudur.
Teraziler genelde takı veya mücevher gibi şeylere önem verirler. Bir yüzük veya bir kolye alabilirsin. Basit olmaması açısından kolyeyi safir seçebilirsin mesela.

Şuan hamileyse, kadınların klasik "Çok kilo aldım." triplerinde olabilir. Morali bozuktur, belli etmiyordur. Ona hala güzel ve özel olduğunu hatırlatma amacıyla dışarı çıkarken yanına alabileceği bir çanta, şal gibi bir hediye de olabilir. Ya da ayakkabı numarasını öğrenip bir topuklu ayakkabı da olabilir.

Parfüm veya parfümlü bir vücut losyonu da güzel olur. Teraziler insanlarla ilgili olur. Kitap tarzı bir hediye seçersen de biyografik kitaplar iş görür.

Bakınız: Burçlara göre hediye seçimi. :)
ayyy abi dokturmussun secebildigim fikir losyon seti yada makyaj:uykucu: daha gidecem oglen hic bi fiktim yok
Parfüm alma çok klişe bi hediye olur. Özel ilgi alanı varsa onunla alakalı bir şey olabilir mesela.
aman ilgi alani tuhaf kiz yok parfum almicam stres stresss:sleep:

Yakin arkadas mi?
evet canim ya yoksa hediye almazdim:liv: fikirleriniz icon tsk ederim:u3:

Bebek eşyası olabilir patik gibi veya kendin örgü işinden anlarsan oda olabilir

özel baskı hamile tşörtü yptırablrsin ya da sen en iyisi bebek bezi al. ne de olsa telfon pc taksti kadr pahalı
masrftan kurtrrsın azck

Bebek eşyası olabilir patik gibi veya kendin örgü işinden anlarsan oda olabilir
emre benim bir patik ormem icin 100 seneye ihtiyacim var :agla: hediteyi aldim parfum ve lotion seti .resim upload yapmak icin adam gibi bir link bulsam eklerdim:u1:
tesekkur ederim uzgun romantik daha iyi oldun insallah:hih:

özel baskı hamile tşörtü yptırablrsin ya da sen en iyisi bebek bezi al. ne de olsa telfon pc taksti kadr pahalı
masrftan kurtrrsın azck

sagol aleyna 50€ kapattim isi:benmi:

39. haftada doğuruyorlardı değil mi kız çocuk daha geç derler neyse. Annenin 10 haftası kalmış hormonları tavandır sen ne alsan ağlar.Kıyafet alma kendini beğenmez şişman zanneder. Bebeğine ve anneye ortak bir şey al. Mesela kolye bu içi açılan resim konulan kolye gibi. Ya da fotoğraf çerçevesi al bebeğin resmini ve kendi resmini koysun şart koş :)

Her ne yaparsan yap hepsi onu duygulandırır. Yanında olduğunu bilmek bazen en güzel hediyedir

Not not : Ama sen almışsın hediyeyi son dakika gördüm :)

39. haftada doğuruyorlardı değil mi kız çocuk daha geç derler neyse. Annenin 10 haftası kalmış hormonları tavandır sen ne alsan ağlar.Kıyafet alma kendini beğenmezşişman zanneder. Bebeğine ve anneye ortak bir şey al. Mesela kolye bu içi açılan tesim konulan kolye gibi. Ya da fotoğraf çerçevesi al beşinin resmini ve kendi resmini koysun şart koş :)

Her ne yaparsan yap hepsi onu duygulandırır. Yanında olduğunu bilmek bazen en güzel hediyedir

evet noah kaprisli bizim hatun

bizdede oglan gec gelir derler :u1: resim cercevesini dsundum o bana bird cage seklinde almisti dedim ayni fikir olmasin parfum ve lotion aldim. kullandikca bana sover:asd:
sagol canim:hile:

evet noah kaprisli bizim hatun

bizdede oglan gec gelir derler :u1: resim cercevesini dsundum o bana bird cage seklinde almisti dedim ayni fikir olmasin parfum ve lotion aldim. kullandikca bana sover:asd:
sagol canim:hile:

Sezen aslında yeni doğan Gs bebek zıbını 10 numara hediye olurdu :)

Neyse güzel günlerde yaşasınlar

Geri