Hamburgercide verilen siyah eldiven..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bunu ilk defa Kerimcan’ın bir videosunda görmüştüm daha sonra gittikleri kanatçıda da gördüm güzel bir uygulama ellerin vıcık vıcık olmadan yemeğini yemek..

Gurkan şef diye bi yere gitmiştik ben de ilk defa orda gördüm. Eldivenler kirlenmesinler diye elimle yedim eldiveni başka zaman kullanırım diye eve getirdim

Zararlı...öyle ki et parçalama tesislerinde bile, personelin el hijyenini düzenli sağladığı bir akış oluşturabilirseniz denetimlerde eldiven zorunlu tutulmayabiliyor. Takibi zor olacağından genelde eldiven kullandırtılır o ayrı. Zararlı bişi kısacası plastik eldiven.Çıplak elle yeyiniz, yemek sonrası lavaboda el yıkamak atla deve değil.

Çok saçma geldi bana yemek yerken Eldivan takmak nedir yaa.!

bi pizzacı varmış
benimkini oraya götürecem

Hamburger cidden güzel fastfood ya
Asiri severim en sevdigim yemek olmasada bende ilk 5 arasında.

Zararlı...öyle ki et parçalama tesislerinde bile, personelin el hijyenini düzenli sağladığı bir akış oluşturabilirseniz denetimlerde eldiven zorunlu tutulmayabiliyor. Takibi zor olacağından genelde eldiven kullandırtılır o ayrı. Zararlı bişi kısacası plastik eldiven.Çıplak elle yeyiniz, yemek sonrası lavaboda el yıkamak atla deve değil.
Sivilcesini mi sıktı cerahat mı çıkarttı burnunu mu karıştırdı dişindeki bişeyi mi kurcaladı kafasını mı kaşıdı boxer sıktı da tombala karıştırır gibi... Neyse

Sivilcesini mi sıktı cerahat mı çıkarttı burnunu mu karıştırdı dişindeki bişeyi mi kurcaladı kafasını mı kaşıdı boxer sıktı da tombala karıştırır gibi... Neyse

Üretim hattına girişlerde hijyen panelleri var, her giriş çıkışta eller dezenfekte ediliyor.Kamera karşısında üretim hattında da bahsettiğiniz eylemler yapılamaz zaten. Bahsettiğim tolerans bu gibi akışlarda mevcut fakat böyle bir akış olsa bile yine çoğu firma eldiven taktırıyor. Temel sebep suistimal ihtimali ve görsel psikoloji.

of çok sevdiğim bir kanatçıda bunu masaya getirmişlerdi...
iğrenç plastik kokusuyla kanat yiyeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz deyip masadan kalkıp gidecektim
fakat...
chili sosluydu kanatlar gözlerimin içine baktılar...
yedim...
o eldivenle o kanatları yedim...

Hayatımda yediğim en güzel hamburgeri Belçika'da bu eldivenle yemiş idim (green card Hüseyin gibi hissediyor)

Üretim hattına girişlerde hijyen panelleri var, her giriş çıkışta eller dezenfekte ediliyor.Kamera karşısında üretim hattında da bahsettiğiniz eylemler yapılamaz zaten. Bahsettiğim tolerans bu gibi akışlarda mevcut fakat böyle bir akış olsa bile yine çoğu firma eldiven taktırıyor. Temel sebep suistimal ihtimali ve görsel psikoloji.
Çok çok çok çok lüks bir yer olacak da bahsettiğiniz hijyen şeysi olacak

Şahsi olarak plastiğe karşıyız elbette gırç gırç ses

Geri