Hamas'ın saldırısının resmi videoları

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
hassas bünyeli arkadaşlar izlemesinler. bilgisayar oyunu oynar gibi öldürüyorlar sivil insanları.

Son düzenleme:
@Ocean boşuna uğraşma senin CHP düşmanı birisi olduğunu biliyoruz. Bize şirin gözükmeye çalışma ;)
Kaç defa Kılıçdaroğlu’na iftira atarken, yalanlarla saldırırken yakaladım seni, Türkiye’nin en demokratik dedesine diktatör diyecek kadar çığırından çıkmış birisin maalesef. Hamas’ın ne olduğu beni ilgilendirmiyor İsrail desen çocukları öldürüyor. Açıkçası bizim meselemiz değil bu konular. Bizi ilgilendirmez. Tarafın ne bilmiyorum ama çok istiyorsan git savaş.

@Ocean boşuna uğraşma senin CHP düşmanı birisi olduğunu biliyoruz. Bize şirin gözükmeye çalışma ;)
Kaç defa Kılıçdaroğlu’na iftira atarken, yalanlarla saldırırken yakaladım seni, Türkiye’nin en demokratik dedesine diktatör diyecek kadar çığırından çıkmış birisin maalesef. Hamas’ın ne olduğu beni ilgilendirmiyor İsrail desen çocukları öldürüyor. Açıkçası bizim meselemiz değil bu konular. Bizi ilgilendirmez. Tarafın ne bilmiyorum ama çok istiyorsan git savaş.

konu başlığının chp ile ne alakası var algılama problemin mi var ? beyin loblarını parazitler mi kemirdi senin. karbonhidrat tükete tükete makarnaya dönmüş beyniniz hepiniz kendinize güdecek çoban arıyorsunuz iflah olmaz aptallığınız ile bir de akp'yi kötülüyorsunuz ne farkınız var onlardan. git chp propagandanı gençlik kollarında yap, senin chp övücülüğünü kimse tiye almaz burada.

Geri