Hamas yaptığı saldırıların kat kat fazlası ile karşılık alacağını bilmiyor muydu?

Konu sahibi son olarak 807 gün önce görüldü
Türkiye'de galiba az da olsa hamas seviciler var....

Hamas yaptığı saldırıların kat kat fazlası ile karşılık alacağını bilmiyor mu idi?? Böyle bir ihtimal var mı?

Bu saldırılardan kim zarar görecek idi?

O zaman Hamas kimin malı?...

Mal

Biz kaybedersek Kudüs kaybeder, biz düşersek Gazze düşer" diye seçim dönemin meydanlarda kıçını yırtan şerefsizler neredesiniz..!

Pompak ağır konuşmuş. Haklı ama

Tarihsel ve günümüz arka planını bilmeden empati kurmak oldukça zor Pomak Bey. Bu yaşananları Hamas’ın öngörmemiş olması mümkün değil. Ona rağmen böyle bir saldırıyı yapmasını salaklık olarak nitelemek fazla “kolaycılık” olmaz mı?

Tarihsel ve günümüz arka planını bilmeden empati kurmak oldukça zor Pomak Bey. Bu yaşananları Hamas’ın öngörmemiş olması mümkün değil. Ona rağmen böyle bir saldırıyı yapmasını salaklık olarak nitelemek fazla “kolaycılık” olmaz mı?
Evet salaklık demek kolaycılık olur. Ben daga ötesi olduğu kanısındayım, Filistinlilere ihanet ve belirli ülke ve güçlerin maşası olarak değerlendiriyorum.

Hamas'ın üst kadrosu İsrail için çalışıyor ve alt kadro da Filistin'in özgürlüğü için mücadele ettiklerini sanıyor.

Ya Hamas’a ne oluyorsa olsun, köklerini kazısınlar da olan bebeklere, çocuklara oluyor

ölen siviller kimsenin umrunda değil
planlar planlar planlar

bunun böyle olacağı belliydi, belki de israil o sabah saldırıyı biliyordu ve sırf bunun için göz yumdu, zaten israil askerlerinin coğuda biz askerdeyken o tellerden hamam böceği geçse görüyorduk, bunu görmemeleri ve bilmemeleri imkansız dedi. Hadi onuda geçtim hamas a gelince roketi attığınız da israili bitirdik diye sacma salak videoları cekip şükür namazı kılıyorlardı! e ne oldu ? bunun böyle olacağı belli değilmiydi zamanında tüm araplar birleşip savaş açtılar 6 gün de kaybetmediler mi ettiler ! ee arkadaş ne saldırıyon la adamlara, tamam özgür değilsiniz belki zor şartlarda yaşıyorsunuz o zaman top yekün halk olarak saldıracaksınız ya kazanacaksınız ya kaybedeceksiniz bizim çanakkalede yaptığımız gibi.. gelelim türk askerinin filistine gitmesine, ben hayatım da böyle sacma sapan bir olay görmedim yok islamın ilk mescidiymiş de şöyleymişde böyleymiş de ee hristiyanların da haç yeri değil mi orası ? neden onlar savaşa gitmiyor, hemen TSK göreve kudus bizimdir, kudüs bizim mizim değil o eskiden di şimdi diyecekler filistinlelerde çanakkalede savaşdı vs ? eee çanakkalede rahmetli olduysa 100 flistinli bizim 1000 lerce şehidimiz oralarda kumlara gömülmedi mi ? mezarları yok lan adamların. Kimse kusura bakmasın arkadaş biz arap değiliz TÜRKÜZ araplar için de savaşmayı kesinlikle doğru bulmuyorum bahceli efendi çok istiyorsa kendi gitsin ! filistine Din kardeşiymişiz ne kardeşi be. ermeni soykırımında kardeşimiz neredeydi kıbrısı tanıdılar mı ? dara düşsen gelirler mi ? yap yap yap sonra masumlar ölüyor, bizden giden asker de ananın evladı. Onunda çocuğu var eyvallah ölelim ölelim de vatan müdafasında ölelim.

• Beğen
Tepkiler: Sim
Az mı dediniz bakış açısına bağlı galiba bir araştırmaya göre %13 -- bunların içinde bir kısım aklı başında olanlar vardır - duygusal - gerisi az çok bu işte - gözleriyle düşünen ona göre karar veren omurilik soğanından idare eden tipler - hamas yüzünden aç kalmak isteyen buyursun

bu kadar kolay ileryeceklerini tahmin etmemişler
sonrasını hesap etmemişler falan filan

Geri