Hamaratım Ben Hamarat

Konu sahibi son olarak 1662 gün önce görüldü
Salata sevdiğim tarzda havuç ve zeytinyağı eksik
ama domateslerin kabuklarının soyulması artı puan.

Pilavı beyaz severim , pirinç iyi seçilmemiş
domates miktarı ve nane seçimi çok çok iyi

Musakka kendini lezzette belli eder ama
Patlıcan ve biberlerin pişirmeden önce iyi kızardığı belli
Et kıyılmış, kuşbaşı olması tercih edilirdi ..

Elinize sağlık..
:T:

Salata sevdiğim tarzda havuç ve zeytinyağı eksik
ama domateslerin kabuklarının soyulması artı puan.

Pilavı beyaz severim , pirinç iyi seçilmemiş
domates miktarı ve nane seçimi çok çok iyi

Musakka kendini lezzette belli eder ama
Patlıcan ve biberlerin pişirmeden önce iyi kızardığı belli
Et kıyılmış, kuşbaşı olması tercih edilirdi ..

Elinize sağlık..
:T:

Zeytinyağı hafif var ailede pek yenmez benim dışımda, çaktırmadan birazcık döktüm. Havucu fazla kullanmayız salatalarda.
Yalnız havuç salatası yaparız yaparsak eğer.

Pilavı biz de genelde beyaz yeriz bu kez renkli olsun dedik güzel de oldu sevdik, prinç konusunda bilgim yok

Musakka da kıyma olur etlisi falanca kebabı diye geçer biz o yüzden kıyma kullandık:) Kuşbaşılı musakka duymadım ben :)

Beğendiğinize ve beğenmediğinize teşekkür ederiz:p

Zeytinyağı hafif var ailede pek yenmez benim dışımda, çaktırmadan birazcık döktüm. Havucu fazla kullanmayız salatalarda.
Yalnız havuç salatası yaparız yaparsak eğer.

Pilavı biz de genelde beyaz yeriz bu kez renkli olsun dedik güzel de oldu sevdik, prinç konusunda bilgim yok

Musakka da kıyma olur etlisi falanca kebabı diye geçer biz o yüzden kıyma kullandık:) Kuşbaşılı musakka duymadım ben :)

Beğendiğinize ve beğenmediğinize teşekkür ederiz:p

Musakka kuşbaşından olur..
Yöresel olarak farklılık söz konusu olabilir ama aslı kuşbaşıdır.

Neyse ki tokum simdi.. ama enfes görünüyorlar,ellerine sağlık : )

.Yok neden ayıp olsun ki:) Musakka ama sadece patlıcan değil ben biraz patates de koydum.Benim usulüm aslında =) kırmızı biber falan var içinde bol malzemeli yemekleri seviyorum ben biraz.

Mueddeb googla Musakka yazinca cikar resimlerden dolayi artik yemek yemekten vazgecmek uzreyim. O kadar ki begenmedim resimleri.bu leziz gorunuyo ya. Allah askina kendi tarifini yaz ya o ne bicim resimlerdi oyle. boylesini istiyom ben.

Guzel görünüyo ellerine sağlık

bende yakinda sushi yapıp atcam foruma .d

Salata evet tembel işi olmuş. :D Mueddeb bizim üniversitenin spectrum hall'deki yemekhanenin salatasını hatırlattı bana salatan. Ordakiler de resmen salata diye 4'e bölünmüş marul ve domates, salatalık getiriyordu. :D

Ya benim yiyeceğim salata incecik olmalı. :benmi: Musakka çok hoş görünüyor. Tarifini yaz bi de biz deneyelim. :dyg: Aşçılık kursuna mı gitsem ki ya? :o

güzel gözüküyorlar eline sağlık :D

bende şöyle bi çöp şiş falan mı yapsam :D

Geri