Hamaratım Ben Hamarat

Konu sahibi son olarak 1661 gün önce görüldü
Bu konu Maria puder için açılmıştır ama siz de bakabilir ve yorum yapabilirsiniz sayın üyeler:p

Serap'cım gecikmeli de olsa işte fotolar. Çok yakın çekmişim. Çorba ve cacık yok fotoğraflarda bi de salataya sonradan peynir eklemiştik peynirsiz fotosu var idare et=)

Bu benim kendime has salatam adı tembel salatası:D

Bu domatesli pilav karanlık çıkmış ama

Bu da musakka yine benim usulum , ne bulduysam ekledim içine.

Bu akşamki menü bendendi yarına Allah kerim:oy:

Rızkı veren Allaha hamd olsun

Bende yapabilirim ama paylaşmam,
Ellerinize sağlık

Musakkayı pek severim patlıcanla ilgili sevdiğim tek şey zaten:D Ellerine sağlık askım hepsi güzel görünüyor:kiss:

Fotoğrafa yemeğin lezzetinî akıtmışsın gerçekten samimiyetimle söylüyorum anne yemeği tadında görünüyor.

Aferin kıs sana maşallah ;)

Mueddeb ellerine sağlık ne yapacağım diye düşünürken güzelim yemekleri yapmışsın bile :)

Afiyet olsun,Allah kabul etsin orucunu da :)

Fotoğrafa yemeğin lezzetinî akıtmışsın gerçekten samimiyetimle söylüyorum anne yemeği tadında görünüyor.

Aferin kıs sana maşallah ;)

:) Nasıl akıtılıyor lezzet bilmiyorum ama hepsi benim gerçekten=) Anne yemeğinin yanından geçmez onlarınki bir başka oluyor

Teşekkür ederim :oy:

Mueddeb ellerine sağlık ne yapacağım diye düşünürken güzelim yemekleri yapmışsın bile :)

Afiyet olsun,Allah kabul etsin orucunu da :)

O zaman karar vermemiştik canım sonradan verdik kalkıp hazırladım =) Serap iftardan önce resimleri istedi ama iftardan sonraya kaldı iyi de oldu aslında

Teşekkür ederim herkesin orucu kabul olsun :)

Ellerine saglik canim benim harika olmus hepside. Domatesli pilavdan ben de istiyorum :o

Geri