Hamak kurma tutkusu

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Uygun yer bulunursa hem rahat hem de eğlencelidir ancak satın alırken malzeme kalitesine dikkat etmek gerekiyor.

isterseniz-biraz-da-%C4%B1slanabilirsiniz.jpg

colorado-da-hamak-keyfi

deniz-kenar%C4%B1-m%C4%B1-%C3%A7ok-iyi-olur....jpg

Hammock11.jpg

Uçuruma doğru salıncaklar oluyor ve ne kadar ürkütücü gelse de onları da seviyorum.

standart-24.png

standart-312.jpg

Konuya tek bir yorum bile gelmediğine göre kimsede böyle bir tutku yokmuş.

annemin boyle tutkusu var lefty. benim yok. 2. fotograf korkunc degil mi :emoji_grimacing:

annemin boyle tutkusu var lefty. benim yok. 2. fotograf korkunc degil mi :emoji_grimacing:
Anneni takdir ettim.:) Evet, ürkütücü ancak bir o kadar da heyecan verici geliyor. Elbette çok sağlam ve güvenli olması şart yoksa riskleri var.

Neden olmasin tutkularımin arasına ekledim

Bağlarsın ip kayar, düzgün durmaz bir türlü.
Sinir bozucu

Bizim de var böyle bir sevdamız; hatta piknik ve mangal sevdiğimiz için sık sık bunu yaparız. Hatta hamakta keyif yaptığım fotolarım var ama artık buraya ancak elimin fotosunu filan atarım:d

Ben severim... ama ustune 1turlu dusmeden, elbisem/etegim ucusmadan nasil uzanilir ogrenemedim... adsgs ustelik altina muhakkak 1sey serilmeli, yoksa 1kac dk sonra keyifle uzandigin hamaktan can acisiyla iniyorsun...

Ben de piknikte/kampta degerlendirmek icin almistim seneler once... Ayarlarini duzgun yapamayip ustunden dustugum icin 1kosede duruyor su an...

Bu arada ilk mesajdaki kirmizili olan guzelmis... yine de altina 1seyler serilmeli yoksa izgara kofte oluyorsunuz... =/

Ay ben kuramam. Ben zaten dengesiz bir tipimdir. Hamağa şöyle bir uzanayım derken cumburlop düşerim. Hadi diyelim ki yardım ettiniz hamağa uzandım. Bu sefer kıpırdayamam, ben hamaktan düşmeden inemem.

Ha düştüm ha düşeceğim derken hamak keyfini yaşayamam.

Ben düşerim.

Ben hamakta duramam.

Ben severim... ama ustune 1turlu dusmeden, elbisem/etegim ucusmadan nasil uzanilir ogrenemedim... adsgs ustelik altina muhakkak 1sey serilmeli, yoksa 1kac dk sonra keyifle uzandigin hamaktan can acisiyla iniyorsun...

Ben de piknikte/kampta degerlendirmek icin almistim seneler once... Ayarlarini duzgun yapamayip ustunden dustugum icin 1kosede duruyor su an...

Bu arada ilk mesajdaki kirmizili olan guzelmis... yine de altina 1seyler serilmeli yoksa izgara kofte oluyorsunuz... =/
Manzara güzel olunca keyif de artıyor.

nerde kurca hamağı ya
yatar otururuz falan

Bagajda hep durur ama hiç kurdun mu deseler hayır..

Belki bir gün..

hamam tutkusu diye okudum...
hamam tutkusuda güzel :(
Hamama gidelim

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Küçükken gitmiştim o ablalarin teyzelerin bazi şeylerini görünce travma oluştu 🤣
küçükken o dikkat çekiyor ajnxs yaşlı teyzelerin döt baş meydanda.çok severim
Kızz şimdiki hamamlar daha güzel temiz xd

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri