-
-
-
-
Uygun yer bulunursa hem rahat hem de eğlencelidir ancak satın alırken malzeme kalitesine dikkat etmek gerekiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anneni takdir ettim.annemin boyle tutkusu var lefty. benim yok. 2. fotograf korkunc degil mi![]()
Manzara güzel olunca keyif de artıyor.Ben severim... ama ustune 1turlu dusmeden, elbisem/etegim ucusmadan nasil uzanilir ogrenemedim... adsgs ustelik altina muhakkak 1sey serilmeli, yoksa 1kac dk sonra keyifle uzandigin hamaktan can acisiyla iniyorsun...
Ben de piknikte/kampta degerlendirmek icin almistim seneler once... Ayarlarini duzgun yapamayip ustunden dustugum icin 1kosede duruyor su an...
Bu arada ilk mesajdaki kirmizili olan guzelmis... yine de altina 1seyler serilmeli yoksa izgara kofte oluyorsunuz... =/
Yoo bende severim ama tutkum olmadı yani+40 baba tutkusu
Küçükken gitmiştim o ablalarin teyzelerin bazi şeylerini görünce travma oluştu 🤣hamam tutkusu diye okudum...
hamam tutkusuda güzel
Hamama gidelim
küçükken o dikkat çekiyor ajnxs yaşlı teyzelerin döt baş meydanda.çok severimKüçükken gitmiştim o ablalarin teyzelerin bazi şeylerini görünce travma oluştu 🤣