Halukgta

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halukgta abi,butun turk forumlarina ugrar dini bilgilerini paylasir ve gider. Bazen din adina cok tehlikeli soylemlerde bulundugunu dusunurum. Gayreti ve cabasini takdir edilesi bi abimiz.

İslami tahribatın gönüllü temsilcisi. Bilerek yada bilmeyerek bir çok yanlış söylemde bulunan şahıs. Ayetleri bölerek devamını inkar eden hasta adam. Kendisinin yanlışlarını belirtenlere yeni makaleler yazarak cevap vermesi, fakat yine yanlış cevaplar vermesi. Çok yazık.

Cok uzun yaziyor. sanki okumadan inanin der gibi.
Bir keresinde yazip kacma gel burda yazdiklarini bana anlat imana geleyim dedim , sallamadi.
Yazdiklarini bildigini yada okudugunu dusunmuyorum.

istisnasız her sitede görebileceğimiz bi üye, ama sevmiyorum yazdıklarını, güvendiğim şeyler değil açıkçası. amacını da hala çözebilmiş değilim. dine faydalı olmak mı, yanlış bilgilerle kafa karıştırmak mı, bilemiyorum :T:

tanımasam da yazılanlardan cıkardıgım kadarıyla adam kendini adamış ne güzel
inandığı değerler uğruna kimseyi üzmeden,yormadan,kırmadan çalışmalar yapan herkesi takdir ederim

Bir ilke imza atarak haluk abinin konusunu açmışsınız : ) Haluk abiyi değilde haluk abinin peşinden gelen elemanı arıyor gözlerim burayı keşfedemedi sanırım.

Bazı islami sitelerden ve de bazı genel forumlardan, sayın We~ nin anlattığı gibi :

'' Bazen din adina cok tehlikeli soylemlerde bulundugunu dusunurum. ''

Bu ve türevindeki nedenlerden banlanmıştır.

Dipnot : Herhangi bir yazısını okumadım.

bir keresinde tartışmaya girmiştim ;s
tutarsız biri

Bi kaç forumda gördüm duyduğum kadarıyla her forumda paylaşımları olan biriymiş. Hiç yazdığı yazıları okumadım.

Kolay kolay kimseye cevap vermez ama benimle tartışmıştı .. En tehlikeli yalan türünü kullanır .. Yani doğruların arasına sıkıştırır yalanları .. Tutturduğu yol yanlış olsa da üslubu adamdır ..

Başka bir forumda bunun yanında bir de ekürisi vardı, adam gelir Halukgta nın konularında Halukgta ile tartışır giderdi. Başka hiçbir yere de yazmazdı. Çok şapşik bir ikiliydi. Nerdeler acep?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri