Haluk Levent

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Anadolu rock muzigi yapan bu sarkicinin herkes en az 1 sarkisini bilir ve ezbere soyler. Cirkin fakat yuregi guzel bir adamdir. Kendisini medyanin yansittigi tutuklanma haberleriyle gormus olsakta aslinda yaptigi yardim konserlerinin ucu bucagi yok.
Mukemmel bir babadir, kizinin daha temiz ve guzel bir dunyada yasamasi icin elinden gelenin fazlasini yapti.

Gerçek sanatçı arayanlara patmakla gösterilecek adam değerindedir hedef gösterilip yıkmak isteselerde ayakta kalabilmeyi başarmış ülke değerlileri arasındadır gözümde şarkılarının %99.9 nu dinler sesini kulakcağızlarımdqn eksik etmem

Bir zamanlar denizli'ye ayda 2-3 kez konsere geldiği oluyordu denizli'de sevgilisi var vs deniliyordu bilemiyorum bizim mahalledeki amatör kulübün futbol sahasında bile konser vermişti

Bu arada kendisi dünyada en uzun konser verme süresinin rekorunu kırmıştır.

Sonradann geçenler oldu mu bilmiyorum. Bizim üniversite yıllarında olmuştu bu olay. (2001-2005)

bence gayed KARIZMATIK.. Ve Ahmet Kayanin sarkilarinin hakkini veren 2.ci sanatci Selda B.dan sonra

ve

yollarda bulurum seni
la la la....

sevdigim sanatcilardandir.

Adana Demirspor-Dellen parcasını öneririm :)

bahar şenliklerine gelmişti, sonra bir baktık polisler de gelmiş. adamı sahneden alıp gittiler. 2-3 şarkı anca söyleyivermişti.

2000' li yılların başında Mektup adlı şarkının sözlerinin izinsiz kullanılması nedeniyle Sezen Cumhur Önal tarafından dava edilmiş ve 23 milyar lira tazminat ödemesine karar verilmişti.

En sevdiğim şarkısı Elfida.

[YOUTUBE]FpvReFa_uXo[/YOUTUBE]​

Lise yıllarında "ela gözlüm" diye serenatlar yapıyorduk sevdiceğimize sayesinde.

Geri