Halsizliğe iyi gelen karışımlar

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3722 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar . Son 2 aydir kendimi cok halsiz hissediyorum ciddi anlamda enerjim düsük oluyor gün icerisinde.
Doktor bunun b12 demir eksikligine bagli oldugunu söylesede ben yinede sizinde bir fikrinizi almak istedim. Karısım vs kullanan varsa onerebilir mi ?
Edit. Kabul ediyorum baslik cok dramatik .d

Şekerli yogurt iyi gelir diye duymustum

Karisimi bilmem ama doktorun bana soyledigi sakatat .)

Kız kardeşimde aynı durumdan doktora gitti ona prozac ve b12 verdi :tatlı:
Şu an iyi :)

akşam bir bardak suya kuru üzüm at sabah kalkınca aç karnına onu iç...
halsizliğin den eser kalmayacaktır...

Merhaba arkadaşlar . Son 2 aydir kendimi cok halsiz hissediyorum ciddi anlamda enerjim düsük oluyor gün icerisinde.
Doktor bunun b12 demir eksikligine bagli oldugunu söylesede ben yinede sizinde bir fikrinizi almak istedim. Karısım vs kullanan varsa onerebilir mi ?
Edit. Kabul ediyorum baslik cok dramatik .d

Bende de aynısı oldu. :o İğne verdi doktor hala kullanıyorum. O iyi geldi. Balık, ceviz, kırmızı et falan tüket demişti. Yeşil renkli sebzeler iyi gelir. Fındık enerji verir.

Teşekkurler degerli arkadaşlar, onerilerinizi dikkate alacagimdan emin olunuz.
Esen kalin.

Acilen bir sevgili yapmalısın. Aşk halsizliğe iyi gelir ama bitince daha beter olursun. Bitmeyeni keşfeden varsa ondan da tüyo al

Şimdi ben pazartesi hep yeni bir hayata başladığım için... Sabah doktora gitsem, desem ki, çok yorgunum, kaslarım ağrıyor, ah vah, ekstrasistolüm var filan desem...

3 sene önce yılbaşı zamanı, ben bir kapattım 27 Aralık 28-29-30-31-1 ... Sırtım yatak görmedi bak yatağa yatmadım, masada filan sızdım tabii, sızdım 10 dakika uyuyorum tekrar kalkıyorum yak sigara iç rakı-bira, nasıl ölmedim ya, neyse işe gittim ve büyük panik atak, tsunami gibi geliyor ben ayağa kalkıyorum, dedim gidiyorum, bizim arkada özel bir hestene var oraya gittim, tansiyon ölçtüler kızcağız vardı hemen dil altı verdiler bana, dedim Mastor işte o büyük gün bügün, hadi oğlum gidiyoruz, holter filan taktılardı o gün sonrasında, doktor dedi ki iyi halde değilsin, hatta ilaç yazdı bana tansiyon az mg filan, ya kullanır mıyım, dedim hocam 1 haftayı kapattım ve uyumadım neredeyse, biliyorum ben kendimi dedim.

Yani demem o ki, kendini bil.

İyi uyu, düzgün beslen, biraz da su, az dua, az Allah inancı, tamam ya şekersin.

bi viski için bişey kalmaz .

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yatmadan önce o gün seni mutlu eden şeyleri ya da sahip olduklarını düşünmeyi alışkanlık haline getir. Bir süre sonra enerjik uyanacaksın.

Karisimdan once psikolojin rahatlamasi lazim

Geri