Halk ekmeği..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Tadı önceden bu kadar güzel gelmezdi şimdi ise normal fırın ekmeği almaz oldum tostunu deneyin derim hemde 1 TL..

En güzel Halk ekmek Ankara'nındır. Çünkü Mansur başkan yerli mahsul kullanır. Halk ekmeğin ununu Polatlı unlu mamulleri borsasından yerli çiftçilerden alır.

Vakfıkebir ekmeği ile büyüdüğüm için beni kesmeyen ekmeklerden sadece bir diğeri. Ankara'da yediğim ekmek ekmek gibi gelmiyor.

Bizim evde eksik olmaz, tadını daha çok seviyorum fırın ekmeğine nazaran

Tadı çok övülmüş gerçekten güzel mi
Yoksa birbirinizi mi avunduruyorsunuz yarın gidip alayım tekrar yorum bırakıcam buraya

Fakir ekmeği ya da dar geçimli ya da MHP ve akp ye oy verenlerin işte hangisi size uyuyorsa.

adam, ekmek üzerinden bile siyaset yapıyor ya... delirmiş.ldfjsdf bizim evde de alınıyor. annem ve abim pek seviyor. ben de tarhana çorbasıyla severek tüketiyorum.

Bunların bi altın çöreği vardı, üzümlü falan. Onların tadı çok güzeldi. Bence normal ekmeklerinin tadı da fırın ekmeğine bin basar. Belediyemizin ekmeği, yiyelim yedirelim.

Ankara da yediğim halk ekmeği çok güzel di İstanbul da yediğim ekmeği beğenmemiştim

Normal ekmeğinin tadını pek sevemiyorum çünkü hemen doyuruyor doyamıyorum.....
Üzümlü çörekleri çok güzel ya da ufak ufak tam buğday ekmekleri ve aşırı doyurucu.
ps: akpli diyenler olmuş, değiliz şükür...ya demeyeyim demeyeyim diyorum sinirleniyorum işte.
Dar geçimli ne demek ya ne kadar kazanıyorsunuz yoksulluk sınırı bile bu kadar yüksekken anlamadım ben hepiniz zenginsiniz ha...

Ben dar geçimli olan kısmını onaylamıştım da faklı algılandı sanırım :(

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Halkların kardeşliği ekmeği olsaydı nasıl yerdiniz ama : D

Geri