Halk eğitim merkezleri çalışma saatleri

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
Halk eğitim merkezleri çalışma saatleri,

Merhaba arkadaşlar halk eğitim merkezlerinin çalışma saatlerini bilmeyen arkadaşlarımız mutlaka vardır. işleri olan ve saat kaçta gidip gitmeyeceğinizi bilmeniz açısından yazmayı uygun gördüm. Halk eğitim merkezleri çalışma saatleri Hafta içi hergün. Sabah 08:30 da Açılıyor 16:30 kadar çalışmaktadırlar.. Cumartesi pazar günleride çalışma saatleri vardır bunun için direk halk eğitim merkezinden bilgi almalısınız.!

ARKADAŞLAR BİR YANLIŞI DÜZELTMEK İSTİYORUM BUGÜN BEN DÜŞTÜM BU HATAYA BİR BAŞKASI DÜŞMESİN

Halk Eğitim Merkezleri Sabah 08:30 da Açılıyor 16:30 Kapanıyor....

Kimse Son Dakika Yetişeceğim Diye Koşarak Gitmesin........ Saygılar By Emre Kaya

ARKADAŞLAR BİR YANLIŞI DÜZELTMEK İSTİYORUM BUGÜN BEN DÜŞTÜM BU HATAYA BİR BAŞKASI DÜŞMESİN

Halk Eğitim Merkezleri Sabah 08:30 da Açılıyor 16:30 Kapanıyor....

Kimse Son Dakika Yetişeceğim Diye Koşarak Gitmesin........ Saygılar By Emre Kaya

Çalışma saatleri güncellendi teşekkürler.

Özellikle kadınlar için çokça aktiviteler sunuyor Halk eğitim merkezleri.

Cumartesi de öğlene kadar açık sanırım.

Vakti güzel değerlendirmek için bir çok seçenek var :o

Çalışma saatleri verilen kurslara göre değişiyor hafta içi 8.30 dan 19.00 a kadar açık olan merkezler var :) hafta sonları ise 9 dan 14 e kadar buda kursa göre değişiyor tabi.Bu konuya hiç yabancı olmayan biri olarak yorum yapmak istedim kusura bakmayın :)

Kurslar varsa akşam oluyor ya :tatlı:

Çeşitli kursları var boş vakitleri buralarda değerlendirmek gerek.

Bizim burdaki her gün açık istediğiniz saate kadar :tatlı:

Geri